acne-få klart med den råa saften rättsmedel

Har du någonsin tittat i spegeln och varit embarassed vid fula klumpar och stötar och mini-vulkaniska liknande utbrott över hela ansiktet. Har du jämförde sedan fläckfri ansikten dina vänner eller familj mot ditt eget, och undrade vad du gjorde för att förtjäna det?

Ja, jag vet, det är hemskt. Jag har varit där, gjort det, etc. Det värre är att veta att [speciellt om du är en kvinna] som akne ofta lämnar permanenta ärr vävnad, vilket gör dem ansikte påminner om en ananas!

Inte alltför orolig, det är ett enkelt och mycket effektivt sätt, som fungerade för mig, och otaliga andra, och utan tvekan kommer också att hjälpa dig.

Men, först, då är något du bör förstå, trots vad du kanske har fått höra att det är inte så mycket “hormoner” eller tvätta ansiktet med en hård tvål [eller inte tvätta det nog] Nej, det är mycket mer att göra med insidan snarare än utanför.

När du inser att orsaken är toxicitet – själv – förgiftning – du är halvvägs till segern. Nu, tänk om din kost. Har ni, liksom jag, älskar att äta stekt fet mat, hamburgare och pommes frites, skinka och ägg, stekt bröd etc? Jag slår vad du gjorde. De flesta yngre människor i västvärlden älskar den typen av mat.

Ja, det är gott, men det är också en stor aktör i din hudsjukdom. Huden är det organ främsta organ för eliminering.

Din hud har inte kunnat göra sig av allt att giftigt avfall i blodet, därav utbrott. Så nu har vi identifierat den främsta orsaken och effekten – hur gör vi bota den?

Först, jag är ingen läkare eller “expert” Bara en kille med en kunskap om kost och näring och erfarenhet, för att utnyttja på över ett halvt sekel. Så, kan jag säga säkert att om ni kommer att tillämpa den detox metod att följa, kommer du att se en markant förbättring inom några dagar.

Den naturliga terapi jag använder, är Raw juice. Färsk frukt och grönsaker juice som kommer snabbt och effektivt sopa din insidor rent av alla ackumulerade “slam” som blockerar upp ditt system.

Detta är hur man ska gå tillväga-:
Du behöver en juicepress, 2-3 medelstora morötter storlek – snoppade, 4 ounces/125g vattenkrasse eller 2 pinnar av selleri.

Tvätta och skrubba noga för att garantera att inga kemiska följer sprej rester till skal och saft. Blend med en röra av en sked, och dricka så snart som möjligt, eftersom juice förstör snabbt genom syresättning.

Du bör få ca. 8fl uns av juice per portion. Du kommer att behöva upprepa denna process minst 3 gånger dagligen tills huden clears.raw

Du bör märka en tydlig förbättring inom 7 dagar. Jag rekommenderar starkt att under denna tid du också äta massor av färska gröna sallader och undvika fet mat till varje pris.

I själva verket kommer att äta en diet av alla okokt frukt och grönsaker för den veckan enormt påskynda avgiftning processen.

Inte bara kommer den Raw Food Diet gynna din hud, men också förbättra både dina tänder och tandkött, ditt hår och naglar, och även din sömnkvalitet. Oh ja, som en extra bonus, din energi nivåer kommer himlen raket också! Låt mig veta hur du får den.

Som jag förbereder för närvarande en bok för publicering nästa år, I `skulle älska att överväga din rekommendation för eventuellt införande. Kolla in min bio. På denna webbplats. http://rawfoodsforever.blogspot.com God hälsa!