5 poäng för rätt tid att bli gravid

Finns det bättre tider för att bli gravid? När är den perfekta tiden att bli gravid i den reproduktiva cykeln? De bästa dagarna att bli gravid kommer förmodligen vara när ägglossningen inträffar. För att tydligt förstå när är den lämpligaste tiden att bli gravid, här är tips som är relaterade till att bli gravid:

Ett. Känn din mest givande tid – vanligen sker ägglossningen ungefär fjorton dagar innan din nästa menstruation. Det tyder om din menstruationscykel är en 28-dag ett, som skulle göra dagen fjorton din mest givande dag (dag ett är den 1: a dagen som din sista perioden började). Om din maskin är en 30 dagars cykel, kan dag sexton vara dags att gå för det. En 32-dagars cykel skulle ha dagen arton som en av de finaste dagarna för befruktning. Att ha mer klarhet och djupgående kunskap om densamma, läs min recension graviditet mirakel.
2.Track din grundläggande kroppstemperatur – en billig basal termometer kan förvärvas och användas för att kartlägga de mindre höjningar i din kroppstemperatur vid uppvaknandet varje dag som signal när är den perfekta tiden att bli gravid. De höjda grundläggande temperaturen kan endast vara en tiondels grad eller så, men en grundläggande termometer kan märka denna typ av mindre temperaturförändringar.
3.Observe ditt livmoderhalssekret – ägglossning orsakar en förändring av utseendet och konsistensen av livmoderhalssekret. Genom att kontrollera dig själv varje dag, kommer du att kunna se den “äggvita-liknande” urladdning från vaginala regionen som indikerar ägglossning och vilka är de bästa dagarna att bli gravid.
4.Get och läsa en god fertilitet bok – lära sig så mycket som möjligt om fertilitet, graviditet, graviditet och få ett friskt barn.
5.Use en ägglossning indikator kit – dessa billiga kit föreställa ägglossning framåt så att du vet definitivt när är den perfekta tiden att bli gravid. Detta test har visat riktigt riktig bedömning av ökningen av luteiniserande hormon som ibland händer i flickor 24-48 timmar före ägglossningen. Att göra valet att bli gravid och få barn kan vara en spännande och uppfödning erfarenhet.

Även denna resa är typiskt oförutsägbar, kan besluten du gör nu påverkar verkligen din hälsa och kondition på ditt barn. Ju bättre ditt välbefinnande när du blir gravid, kommer den mer hälsosam ditt barn vara.