womens låg libido orsaker och naturliga botemedel

Här kommer vi att titta på orsakerna till kvinnors låga libido och några naturliga botemedel som fungerar snabbt, att föryngra libido och förbättra den totala välbefinnande …

Så vad är orsakerna till låg libido?

De kan vara psykiskt eller fysiskt och de vanligaste beskrivs nedan

Ett. dålig blodcirkulation

Om du vill öka din sexlust, då blodcirkulationen måste vara stark och de flesta kvinnor med låg libido lider av trög blodflödet till könsorganen. När upphetsad, måste könsorganen fylla med blod snabbt, eftersom detta är grunden för alla kvinnors sexuella lust och njutning.

2. låga nivåer av östrogen och testosteron

Två viktiga kemikalier och om någon saknas, kommer sexuell lust faller och tillfredsställelse kommer att minska.

Tre. stressen ångest och hormonbalans

Sinnet spelar en viktig roll i sexuell lust och måste vara fri från stress, oro och ångest. Att koncentrera sig på sex och njuta av det, måste sinnet vara fri från oro och har rätt hormonbalans.

Så är ovanstående problem behandlingsbara? Ja de är, om du tar örter under vilken kombination kommer att bota alla de problem som beskrivs ovan.

dong quai

Denna ört ökar nivåerna av östrogen, ökar blodcirkulationen och ger näring för att bekämpa PMT och klimakteriet. Denna ört förbättrar både psykisk och fysisk hälsa och ses som en viktig ört för kvinnor.

damiana extrakt (Turnera aphrodisiaca)

Damiana ger en känsla av mild eufori som slappnar hela kroppen och lindrar ångest, stress depression, Damiana också hjälper till att balansera kvinnliga hormonnivåerna.

ingefära

Detta är väl känt ört, ökar blodcirkulationen och har en positiv inverkan på hjärtat.

Avena sativa

Avena sativa hjälper till att öka testosteron i kroppen, hjälper kroppen att slappna av och ökar känsligheten i slidan regionen.

schisandra

Schisandra ökar blodflödet till den kvinnliga bäckenregionen och det har också visat, att extrakt av Schisandra chinensis frukt fungerar som en fytoöstrogen.

satavri extrakt

Shatavri ökar nivåerna av testosteron, förstärker och ökar muskeltonus, samt fukta torra vävnader i de kvinnliga könsorganen, njurar och lungor.

Ashwagandha – extrahera “indisk ginseng”

Ashwagandha ger energi och vitaliserar hela kroppen och ses som en av de bästa örterna på grund av dess förmåga att lindra stress, ångest och öka kroppens totala energi.

ginkgo biloba

Ginkgo ökar blodflödet och syre till hjärnan och hela kroppen. Örten ökar också ämnesomsättningen effektivitet och reglerar kroppens signalsubstanser. De övergripande fördelarna med att ta Ginkgo är en förbättring i humör och en ökning av kroppens energi.

få dem alla för bättre hälsa

Örterna ovan, kommer inte bara att förbättra din sexuella hälsa de kommer att förbättra din hälsa också och finns i alla de bästa naturliga kvinnors kön piller.