varje flickor vägleda till självförtroende och självkänsla

Kom ihåg Teri Hatcher gör dem omöjliga splittringar rätt på studion golvet på Oprah? Eller Carmen Electra forsande positivt om vad exotisk dans har gjort för hennes kropp och taktik sovrum? Ett stort antal kändisar har nyligen tagit en sexig alternativ till att arbeta ut, från pol valv har de hoppade rakt till pole dancing på S Factor. Och de inte stannar vid pole-dancing, vår kändis Pinuppor har varit överallt och gjort allting, från Strip-aerobics till exotiska Outs dansverk, mottot här säsongen är “Allt sexigt går”!

Om allt detta plötsligt forsa för sex gör dig rodna, du gå vidare och klicka på tungan och hänga huvudet i skam, kommer ingen missunna dig. “Sex säljer” och vi säljs det morgon, middag och kväll genom alla möjliga kanaler. Det skriker på dig från gigantiska skyltar som presenterar underbara demi-Love-gudar, tränger in i din fantasi är genom tv och smeker din fantasi med halvnakna kroppar utspridda över hela nätet. Bor i USA är i sig gillar en jätte, förlängd orgasm … och som en kvinna förväntas du idoliserar dessa modeller och sträva efter att se ut som en.

Visst du vill vara Carrie från “Sex and the City” och stöna och stöna och rulla runt på din säng med en annan kille varje natt, sju nätter i veckan vända ditt liv till en rad fantastiska sexuella eskapader …. men du kommer att knäppa ut av det, efter allt liv är inte en TV-show, och lära sig att omfamna din sexualitet tar tid och ansträngning.

I Amerika bland de glamour av tv-program och den förmodade sexuella övergivande, huden och G-strängar, vi kvinnor måste ta itu med blandade budskap, resor skuld, religiösa dogmer, kroppsuppfattning, och desinformation. Visst att få din mödomshinna knäppte med 16 är ett måste, men det är beklagligt att göra det med 25. Under alla våra externa krusiduller, få som är en fråga som vi kvinnor handskas med dåligt.

Begreppet “Positiv Sex” är en idé inte många av oss har lyckats förstå ännu. Otukt är fortfarande i huvudsak en manlig domän, där vi kvinnor deltar som gnäller getter, tvekande och intressant nog känner sig osäkra om vår roll i det hela.

En majoritet av kvinnor jag känner svär vid samlag i mörkret. “Det är romantiskt” de COO när jag ber dem poängen med det. Här är vad jag vet, de flesta av oss skäms för vår kropp. Nakenhet är ett begrepp som vi inte har fått lära sig att hantera väl. Att se oss nakna freaks oss ut, och veta att någon annan tittar oss nakna, önskar vår kropp för sig själv, levandegör våra värsta farhågor. Detta är den blicken våra föräldrar varnade oss, det är vad kyrkan lektioner har berättat för oss att undvika. Så off slocknar ljuset, störta allt, från oss själva, till den som önskar blick, att vår osäkerhet, till tröst mörker.

Sanningen är att mörkret fungerar som en varm inbjudan till vad Susan Bremer kallar vår “Shadow” sidan. “Varje kvinna vill ta en tur till sin vilda sida”, förklarar hon, “Vi alla längtar efter att förföra. Men vi har fått höra om och om igen att att glädjas i vår kropp är omoraliskt, men de vill känna sig mäktig i vår sinnlighet, att uttrycka vår sexualitet kvarstår. “Susan, anser en stolt” Gentleman club “dansare hennes sexuella förmåga till vara hennes sätt att etablera sin roll i en värld förföljda av män. “När jag är på jobbet”, säger hon “jag är omgiven av män i rockar och slipsar – chefer och underhuggare jocks och nördar. Alla av dem är den typ av män som fick mig att känna små. Men nu kan jag minska den översta hunden till en knähund genom att stirra på honom, öppnar min topp, och ler “.

Denna känsla av makt behöver förmodligen någon djupdykning i. Eftersom kvinnor vi alla lider av våra egen osäkerhet. Det är en klyscha nu men vi vet alla att världen tillhör testosteron ligister. De håller ner oss överallt, vare sig det är i vårt styrelserum eller vårt sovrum. Och sakta växer vi brukade hålls nere, så att vi snart vi är betingade att inte vända situationen alls.

En positiv könsbestämma-bilden, oavsett om du använder det eller inte, kan och kommer att förändra allt detta mest mirakulöst. Dina sexuella prestationer i sovrummet kan ge dig den typ av allsmäktig förtroende som sipprar ut från ditt personliga till offentliga sfären. För varje kvinna med låg självkänsla, tjänar handlingen att omfamna din sexualitet som ett mirakel verktyg för att tro att hon kan ha den effekten på andra människor, på ett icke-sexuellt miljön också.

Saken är den, mycket som vi försöker skaka bort det, vi är alla sexuella varelser, är sex viktigt för oss och det har makten att få oss att må bra. 65% av kvinnorna i USA inte, i sitt innersta, ta denna idé på allvar. Bra sex och ett försök att ha bra sex för dem är fortfarande en knuff-knuff-viskning viskande fråga. Denna inställning får överföras från dem till sina barn och barnbarn och så vidare, så att varje generation av dessa unga kvinnor växer upp med idén om att varje gång de gör älskar de borde känna skuld över det. Denna mystifierande av ämnet är skadligt för en massa skäl. Till att börja med ger oss en livslång bagage av skuld, varje gång vi tänker på sex, varje gång vi fantiserar eller våra händer kliar att onanera vi känns som en brottsling. Den ständiga känslan av att sex är fel eller smutsiga leder till en negativ självbild som person. Denna felaktiga information innebär att när vi är i lagen kan det vara svårt att njuta av det, vilket leder till svår sexuell frustration, inte en känsla av att du skulle vilja bära runt med dig.

Denna diskussion kan gå på och på, på grund av våra problem att inse att vi gillar att få ett ligg. Men låt oss bara säga, det hela har en mycket enkel lösning. Få in på ditt sexigaste Lacy underkläder, ägna ikväll att frigöra fresterskan i dig och för en gångs skull verkligen njuta av det utan hang-ups. Du kommer att gilla resultatet i morgon bitti.