varför vackra kvinnor har det bättre

Pretty Women. Har de det lättare än kvinnor som är mindre attraktiva? Tja konsensus är, ja och nej.

Det är obestridligt att vackra kvinnor har vissa fördelar jämfört med kvinnor som anses vara “inte så söt”. Vackra kvinnor är ofta gånger behandlas bättre övergripande grund av sitt utseende, särskilt för män. Det kan vara i en butik, en restaurang, bar och det är även sagt att attraktiva människor är mer benägna att vinna över en mindre attraktiv kandidat för en befordran eller ens en första jobb öppning. Och de lyckliga nätt och kära kan ibland prata sig ur en fortkörningsböter, men som också innebär en viss egenskap förmåga. Vackra kvinnor även kan ange karriärer som enbart baseras på utseende, såsom modellering, kan att mindre attraktiva människor inte någonsin anser som en anställning alternativ.

Men det finns också en nackdel att vara en vacker kvinna. Vackra kvinnor har samma problem som alla andra. De har ofta också har svårare att attrahera en partner. Inte en dag, en kompis. Många män har också antytt att ens närma vackra kvinnor, oavsett hur illa de skulle vilja träffa en. Och de män som är säkra nog att slå upp en konversation med en vacker kvinna ofta gånger se henne som något annat än en trofé. Därav datum, inte mate uttalande.

Det sägs att många vackra kvinnor har självkänsla frågor och inte ser sig själva som “söt”, trots att de får höra att de är på en regelbunden basis. När de inte får ett tecken på intresse från en man som de ser ut i en social atmosfär eftersom han skrämmas av henne, är att ett slag mot hennes ego. Avslag, i allmänhet, är ett slag mot någons ego, men inte ens kunna ens göra det första kontakten kan vara en ännu värre scenario. Det finns gott om kvinnor som inte bara är vackra på utsidan, men är också vacker på insidan, som ännu inte gift, har barn eller tycker att varaktig relation. Titta runt på de människor du känner och se hur många par som består av män med genomsnittliga ser kvinnor. Det kommer förmodligen att vara mer än de par som består av män med vackra kvinnor.

Det finns de vackra kvinnor som använder sitt utseende till sin fördel, och en massa gånger, utnyttja. De kan vara egoistisk och med arrogant. Men för att vara ärlig, det finns egoistiska och arroganta människor i alla resning, inte bara de attraherande. Och en självsäker, vacker kvinna inte lika nödvändigtvis en inbilsk, vacker kvinna. Vi borde alla försöka hålla det i åtanke.