varför du inte bör vänta på symptom på klimakteriet innan identifiera åtgärder

Har du någonsin tänkt att varje kvinna som lever upp till medelåldern har fått Klimakteriet väntar dem mellan milstolpe 45 och 51, och att du är en av dem?

Har du också någonsin tänkt på dina kunskaper om klimakteriet? Får du inte bry sig om en sådan viktig fråga i ditt liv, även om du hör av klimakteriet från gång till gång. Varför hetsas det aldrig din nyfikenhet att veta om detta naturliga fenomen som så småningom kommer att krypa in på dig, tillkännagavs av några obehagliga symptom?

Allt jag hör mest om klimakteriet är hur obehagligt det är för kvinnor i pre eller klimakteriet korrekt. Men det beror på att sådana kvinnor var precis som du är nu. De inte förbereda sig för den händelse klimakteriet. De förstod inte vad och hur klimakteriet symtom manifest, hade varken de reda på vilken skillnad det kommer att göra för dem om de ändrat sina livsstilar till sådant som kommer att bistå sina kroppar för att bättre hantera både närings-och hormonella brister som utlöser klimakteriet.

Naturligtvis kan du kanske inte vet att även om klimakteriet är inte en sjukdom, dess symptom är allvarliga hälsoproblem som påverkar miljontals kvinnor världen vid varje given tidpunkt, även om enkla naturliga terapier: örter, regimer motion och kosttillskott som krävs för att öka sin kost och balansera sina hormoner är tillgängliga

Vet du också att vid medelåldern kroppens förmåga att metabolisera och absorbera näringsämnen från maten du äter blivit sänkt, förneka kroppen viktiga vitaminer och mineraler? Och att vid denna tidpunkt din kalcium rekommenderade dagliga intaget blir ouppnåeligt även om du har möjlighet för en balanserad kost? Detta är när plötsligt din äggstock börjar visa tecken på pension som din östrogen sjunker drastiskt, meddelas av obehagliga symtom. Kalcium är ett viktigt mineral som hjälper till i produktionen och balansering av hormoner.

Du kanske har hört talas om värmevallningar, nattliga svettningar, irritabilitet, oro, ihållande huvudvärk, krympning av slidan väggar och torrhet och allmän förvirring som gör att du undrar vad som hände med dig … Oregelbunden menstruation är vanligt vid deaktiverat i klimakteriet. Din aptit kan försämras kraftigt – antingen gör du glupsk eller motståndare till mat. Du kan också börja gå upp i vikt eller gå ner i vikt drastiskt. Alla dessa hemska hälsoproblem är symtom på före klimakteriet och menopaus korrekt.

Men misströsta inte nu. Om din ålder är över 40 bör du börja bekanta dig med symptom på klimakteriet och tillgängliga rättsmedel. Det finns mycket användbara böcker som lär ut enkla lösningar. Dessa klimakteriet handböcker har sett otaliga kvinnor genom deras klimakteriet övergången i bättre tillstånd än utan dem. Du kan få dem på nätet, läsa dem och förbereda dig för att möta klimakteriet då dess symptom dyker upp. Det är sunt förnuft, är inte det?

Jag vill att du också notera att klimakteriet inte varar genom hela resten av ditt liv, inte alls, rensar upp och vaktmästarna dig i en graciös liv i mogen ålder så lycksalig grund av god hälsa som härrör från vård regim du används för att bekämpa klimakteriet. Även sexuella mottagning vid denna tid återställs till en topp du har aldrig känt.

Det kommer inte att vara fallet för dem som varken förberett eller visste vad man ska göra för att få befrielse från symptomen på klimakteriet. De kommer alltid att se tärd och sjuklig efter all pummeling de fått från dessa hemska symptom på klimakteriet.

Du vill inte vara en av dem, tror du? Visst du inte vill att lida i onödan, så agera nu, lära känna klimakteriet och beväpna dig. Varnat är planerat.