vaginala muskler övningar – övningar kan dra åt din vagina snabbt

Vaginala muskler övningar är det enklaste och billigaste sättet att dra åt slidan. Många kvinnor anser medicinska procedurer som kostar tusentals dollar, men det finns absolut ingen anledning att göra detta när det finns helt enkelt övningar och tekniker som kan göras när som helst, var som helst.

vaginala muskel övningar

Det finns olika skäl till varför du kanske vill göra vaginala övningar. Många kvinnor vill helt enkelt att förbättra sitt sexliv, medan andra lider av medicinska tillstånd som ansträngningsinkontinens och livmoderframfall, som båda drastiskt minska sin livskvalitet. Lyckligtvis finns det enkla vaginala muskler övningar som kan göras för att både öka sin sexliv och förebygga eller behandla medicinska tillstånd som nämns ovan.

behandla medicinska tillstånd

De flesta kvinnor fungerar inte ut sina vaginala muskler, och någon gång i sitt liv de kan uppleva vissa sjukdomstillstånd. Det vanligaste villkoret är ansträngningsinkontinens. Det är en muskel i bäckenbotten som stödjer urinröret. När de vaginala musklerna inte är betingade, kan denna muskel blir så svag att när du hostar, skrattar, nyser eller göra något som sätter press på bäckenet, kommer din urinröret läcker urin. Detta är mycket pinsamt och kan ibland bli okontrollerbar. Den goda nyheten är att det kan styras med vaginala muskel övningar. Ett annat tillstånd, som kallas livmoderframfall, är allvarligare. Detta inträffar när muskeln som stöder livmodern misslyckas, vilket resulterar i livmodern faller ner i slidan. Den skrämmande delen är att i det första steget du kanske inte vet att det har inträffat. I värsta skede kan emellertid livmodern faktiskt ses från utsidan av slidöppningen. Göra vaginala muskler övningar kan garantera att det aldrig kommer att hända dig.

de sexuella fördelar

Detta är den mest spännande delen om att göra vaginala muskler övningar. Göra vaginala övningar kommer att dramatiskt förbättra och stärka din kärlek muskler. Den viktigaste muskeln är PC muskeln. Detta är den muskeln som avtalar när du har ett orgasmer. Om du gör det starkare med enkla övningar, kommer du att ha mer kraftfulla orgasmer, orgasmer så stark att du kommer vara kvar förlamad på din säng. Du kommer inte bara att ha mer kraftfulla orgasmer, men du kommer att få multipla orgasmer. Detta beror på dina betingade muskler kommer att kräva större blodflöde. Mer blod innebär större känslighet, och därmed fler orgasmer.

Din man kommer också att älska din nya, starkare kärlek muskler. Du kommer att utveckla enorm kontroll över din PC muskeln, så att du kan klämma och knyter sin penis när du vill. Du kan mjölka honom tills hans ögon rullar in på baksidan av huvudet! Du verkligen kan utveckla muskler denna starka, och du kommer samtidigt att främja häftigt bäckenbotten hälsa så att du aldrig drabbas av de villkor som diskuterats ovan. En sak är säker, om du vill förbättra ditt sexliv tiofalt, sedan stärka dina vaginala muskler på nummer ett sätt att göra det. Det är så kraftfull att inte ens den dyraste sexleksak kan producera varaktig glädje, natt efter natt, dag efter dag.