urinvägsinfektioner – Hur man behandlar UVI

En urinvägsinfektion (UVI) är en bakteriell infektion som drabbar någon del av urinvägarna. Den vanligaste orsaken till UVI är bakterier från tarmen som lever på huden nära ändtarmen eller i slidan som kan sprida sig och komma in i urinvägarna genom urinröret. Urinvägsinfektioner brukar utvecklas först i de nedre urinvägarna (urinrör, urinblåsa) och, om den inte behandlas, framsteg till de övre urinvägarna (urinledare, njurar). Urinvägarna är vanligtvis steril. Okomplicerad UVI innebär urinblåsan hos en värd utan underliggande nedsatt eller neurologisk sjukdom.

Hitta din urin bota urinvägsinfektion kan vara en lång process eftersom du kanske måste prova flera olika behandlingar. Flera enkla UVI behandlingar är lätt tillgängliga i dessa dagar. Individer kan använda antibiotika, vilket måste tas internt, eftersom det botar infektion av urinvägarna snabbt. Men om infektionen är av allvarlig typ, så det kan ta lite tid att bota.

Kvinnor är på högre risk att utveckla urinvägsinfektioner på grund av deras anatomi. Urinröret hos kvinnor kroppen ligger nära ändtarmen och slidan. Detta underlättar enkel åtkomst av bakterier från ändtarmen regionen och vaginal regional till urinröret. Cirka 50% av kvinnorna befolkningen lider av urinvägsinfektion minst en gång i sitt liv period. Även urinvägsinfektioner är inte allvarlig natur att de kunde producera obehag och smärta.

I de flesta fall, urinvägsinfektioner är resultatet av bakterier, såsom E. coli, som hamnar i blåsan eller andra områden av din urinvägarna. Om en persons immunitet sänks, kommer bakterierna exponentiellt multiplicera med tanke på de perfekta förhållanden resulterar i blåskatarr. Eftersom bakterierna förökar sig, kommer den personen att bli mer mottagliga för ett försämrat urinvägsinfektion. Eftersom personen blir mer mottagliga blir urinvägarna en bokstavlig petriskål för E. Coli. Lämnar UTI lidande vid risk för njurskador.

Generellt är läkemedel kända för sina egenskaper av bakterier dödande och inflammation avlastande (mestadels antibiotika) ordineras för behandling av urinvägsinfektioner. Personlig hygien och goda hälsovanor hjälper förhindrande / tidig befrielse från urinvägsinfektioner. Alternativa terapier som växtbaserade läkemedel, kan homeopati etc ge fenomenala resultat. Användning av flytande liv kosttillskott (kosttillskott) är naturligt förhållningssätt till förebyggande eller behandling av urinvägsinfektioner.

Urinvägsinfektioner kan behandlas med antibakteriella läkemedel. Efter urinprov läkarna inser vilken typ av bakterier är och ordinerar behandling. Känsligheten Testet är också viktigt eftersom det hjälper läkarna att välja optimal behandling och dosering. För normala fall av UVI behandling behövs inte för mer än 2 dagar och det kan innehålla trimetoprim, sulfametoxazol, amoxicillin, nitrofurantoin och ampicillin. Tillsammans med dessa gamla typer av behandlingsmetoder nya droger som ofloxacin, norfloxacin, är ciprofloxacin och trovafloxin används vid behandling av urinvägsinfektioner.

Du behöver inte behandla din urinvägsinfektion med antibiotika! I själva verket är en av de bästa sätten att behandla en urinvägsinfektion genom att låta din kropp att bota urinvägsinfektion själv. Med tanke på den rätt sätt, kan kroppen bota faktiskt själv på mindre än 12 timmar naturligt (inga skadliga antibiotika). Att behandla UTI är så enkelt som förhindrar bakterier från bosatta i urinblåsan genom att helt enkelt hålla din sura nivåer högt medan rodnad din kropp med rätt vätskor.