upptäcka nya alternativa behandlingar för bakteriell vaginos

Om du frågar mig, är olika botemedel för bakteriell vaginos bättre än att använda antibiotika eller något dyra över disk läkemedel. I ett försök att förstå detta, måste vi veta vad karaktären av bakteriell vaginos är.

Inom slidan området finns två typer av bakterier som samexisterar i harmoni. Den goda även kallad Lactobacillus, och de dåliga bakterierna ofta kallas Gardnerella. För att upprätthålla denna harmoni måste balans upprätthållas vid alla tidpunkter. Om något upprör detta villkor, det finns en större risk att drabbas av bakteriell vaginos som skulle omfatta de symtom av klåda, ömhet, sveda och offensiv foul lukt.

Under de få senaste åren, har vi redan erkänt genomförbart förklaring till varför denna obalans sker. Detta beror främst på över tvätt, flera sexuella partners, douching och använda parfymerade produkter för att rengöra området. Det är den logiska anledningen till att många kvinnor fortfarande finna det besvärligt att peka ut den exakta orsaken till deras tillstånd. Vad vi vet just nu är att antibiotika kan lindra symtomen och utrota bakterierna, men kommer aldrig att behandla själva orsaken till sjukdomen. Contemplating att, det finns en chans att sjukdomen kommer att återvända efter den antibiotiska terapin är avslutad. Tillsammans med detta, är de goda mikroorganismer också slitna i processen vilket gör det svårare att hålla saker och ting under kontroll.

Om du funderar på att använda andra botemedel än antibiotika, vänligen anta att de bara kan erbjuda en symtomatisk stöd men kommer aldrig att ta itu med den grundläggande orsaken till ditt tillstånd. Min rekommendation är att söka reda på olika åtgärder som kan erbjuda liknande lättnad till en bråkdel av kostnaden.

Var försiktig vid alla tillfällen innan du använder någon alternativ behandling för bakteriell vaginos, eftersom vissa av dem påstår sig vara till hjälp med de så avses specialister men i verkligheten, kommer aldrig att fungera alls. Det är viktigt att behandlingen har visat sig vara pålitliga, beprövade och testade i det förflutna.

Till exempel, de flesta av dessa olika alternativa behandlingar inkluderar användning av yoghurt, vitlök och cider ättika. Vitlök har erkänts ha läkande egenskaper, vilket gör det till ett mycket bra botemedel för att behandla bakteriell vaginos. Alternativt, användning av äppelcidervinäger användbar ganska, men du måste veta hur mycket att sätta i ditt badkar.

Den primära funktionen av naturliga behandlingar är att stärka ditt immunförsvar ger din kropp möjlighet att striden och döda de igenväxande ohälsosamma bakterier. Ett mycket bra alternativ behandling för bakteriell vaginos bör arbeta snabbt och ger dig en lättnad direkt.