två behandlingsalternativ för bakteriell vaginos

Innan du kan bota BV måste du kunna förstå vad som orsakar det. Du bör också veta att bakteriell vaginos är egentligen inte en infektion. Vad det egentligen är, är inflammation som beror på en överväxt av bakterier som är ohälsosamt i en kvinnas vagina. Inte inse vad BV verkligen kan göra ditt tillstånd förvärras.

BV orsakas från bakterier att växa över i slidan på grund av att det finns interferens med normala miljö i slidan. Det finns inte mycket som är känt om den faktiskt orsaka av bakteriell vaginos men det är bäst att hålla sig borta från allt som ändrar den naturliga vaginala miljön eftersom det kan vara en utlösande faktor för BV.

Den första behandlingen att man kan titta på är antibiotika. Detta är den mest populära botemedel för att bli av BV. Det har visats att metronidazol är det antibiotikum som är mest effektivt för att bota bakteriell vaginos. Dock bör man veta att det finns obehagliga effekter som du kanske vill se till att du är förberedd för.

Antibiotika är säker på att hjälpa till att klara upp eventuella symtom du har ganska snabbt. Vad de inte berätta för dig är att det finns en hög frekvens av återfall. Det spelar ingen roll vilken antibiotika du använder är det möjligt för den att komma tillbaka när du har avslutat din behandling.

Då har du behandlingar som är naturliga. Dessa börjar bli valt behandling för många nu dagar. Du kommer att vilja hitta saker som hjälper till med att öka ditt immunförsvar. Detta kommer att bidra till att öka de goda bakterierna och i sin tur kommer att hjälpa till med att minska de dåliga bakterierna. Om du håller på med de naturläkemedel som hjälper till att stärka immunförsvaret hittar du att det är mycket mindre sannolikt för bakteriell vaginos för att komma tillbaka.

Antingen behandlingsmetod fungerar. Du kanske upptäcker att vissa av de naturliga metoder inte fungerar och en del gör. Detta kan göra att välja en metod som svår. Om du ständigt försöker naturliga metoder och fortfarande har BV kan det vara en god idé att kontakta din läkare eftersom du kan behöva antibiotika och sedan bara använda naturliga metoder för att hålla BV borta. Det viktiga är att först befria er från detta pinsamma tillstånd och sedan försöka ditt bästa för att hålla det i schack så att du inte behöver ta itu med de alltför pinsamma symptom som fiskliknande lukt.