Top 7 sätt att dölja bristningar snabbt och enkelt

De linjära ärr kallas hudbristningar skapas när huden blir för spänd mycket snabbt, till exempel när stora viktökningar eller hormonell överspänningar förekommer. Det resulterar i skador på epidermis, dermis och subkutan lager på ytan av huden i form av rivning. Detta orsakar de tunna ärr sträcka varumärket som börjar röd eller lila till färgen och med tiden bleknar till ett silver eller vit nyans. Människor som har dessa typer av ärr och vill bära kläder som är avslöjande eller badkläder behöver ta reda på hur du döljer bristningar effektivt och snabbt.

Ett. Spray garvning: Det finns några metoder som kan användas för att göra bristningar mindre märkbar eller dölja dem helt när folk har bråttom att bli av med dem. Hur att dölja bristningar snabbt innefattar användning av sol produkter såsom bronsering pulver, spray på solbränna och brun utan sol lotion.

2. Concealer: Hur att dölja bristningar snabbt och effektivt har med hjälp av olika flytande concealers och kropp makeup. Tänk på att smink för användning på kroppen skiljer sig från makeup för användning i ansiktet. Makeup för kroppen är tyngre i konsistens så att den kan motstå svettning, friktion och andra slitage. Bristningar är lätt täckas upp med flytande concealers, men det är nödvändigt att noga matcha tonen i huden till en nyans av concealer. Ett populärt nytt sätt att tillämpa makeup som kan användas för att täcka hudbristningar är luft borsta med en liten elektrisk kompressor. Försök att använda smink som är resistent mot vatten.

Tre. Cover Up Your Body: Hur att dölja hudbristningar effektivt innebär att man väljer kläder som antingen kan avleda uppmärksamheten från de ärr eller dölja dem. Baddräkter som erbjuder låret längd shorts är populära just nu för både män och kvinnor. Denna typ av badkläder inte rider inte upp när du tränar och täcker upp lägre betyg Body Stretch väl. För bristningar på bröstet en mängd höga kostymer skurna simning är också ganska inne just nu. Varje dag kläder bör väljas med tanke på antingen distraherande uppmärksamhet från sträcka varumärket områden eller för att täcka upp dem.

4. Drick vatten: Det är viktigt att elasticiteten och heden i huden som kroppen förblir fullt hydrerad internt och externt. Drick rikligt med vatten varje dag och tillämpa en helhetssyn sträcka grädde märke återfuktande på huden.

Fem. Hudkrämer: Det finns en hel del naturliga krämer som kan användas för att dölja och behandla ärr stretch mark. Kakaosmör är en välkänd huskur men andra bra ämnen för att minska och dölja bristningar är kokosolja, jojobaolja, emu olja, sheasmör och aloe vera. Dessa krämer har en långsiktig effekt på att dölja ärr stretch mark.

6. Stretching: Flera typer av övningar kan hjälpa till att fast och tonen huden så att tänja varumärket ärr är inte så märkbar. Stretching övningar är mycket bra på att bryta ner ärrvävnad byggs upp i hudbristningar och som hjälper till att dölja dem ur sikte.

7. Tatueringar och tryck Henna: Dessa dagar tatueringar är ett sätt uttalande som blir allt populärare. En kompetent tatuerare kan arbeta tänja varumärket ärr i en utformning så att de inte är märkbar. Om en permanent tatuering verkar vara ett steg för långt då en tillfällig henna utskrift kan göras som kommer att pågå under ett par veckor.