tips för att undvika återkommande svampinfektion

Svampinfektion är inte ett kritiskt tillstånd. Dock orsakar svampinfektion du förlägenhet. Svampinfektion orsakar störningar i din dagliga rutin.

När du lider av fruktansvärda svampinfektion, hittar du att ingenting är roligt. Du känner för att skrapa dina privata delar under hela din vakna tid.

Det värsta om svampinfektion är att det är ett återkommande tillstånd.

Hur kan man förhindra svampinfektion

Svampinfektion beror på blomning av Candida albicans. Candida albicans är bosatta i kroppen av oss alla. Många människor kan förhindra Candida albicans från igenväxning, tack vare närvaron av en stark kroppslig immunsystemet. De goda bakterier som är bosatta i tarmkanalen stöd för att styra Candida albicans samt.

Svampinfektion som händer när vår kropp försvarssystem försvagas. Svampinfektion händer efter alla de goda bakterierna minskar drastiskt. Även om du inte förknippar antibiotika med svampinfektion, gör antibiotika leder till förekomsten av svampinfektion.

Du kanske tror att en kurs av antibiotika är bra för dig, eftersom det dödar de dåliga bakterierna. Faktum är att antibiotika minskar kraften i ditt naturliga immunförsvar genom att förstöra de goda cellerna och de goda bakterierna.

Du upptäcker att du lider av en släng av svampinfektion efter att återhämta sig från en släng av sjukdom. Även om du behöver ta en kurs av antibiotika, måste du se till att du äter tillräckligt med probiotika för att öka volymen av goda bakterier. Den bästa maten källan är yoghurt.

Candida albicans adore socker. Du måste försöka minska intaget av socker för att stoppa svampinfektion uppstår igen. Istället för att konsumera sötsliskig livsmedel, kan du välja lågt socker eller icke-socker version.

Om du har svårt att kontrollera ditt sug efter socker, vänligen erinra lidandet från din sista förekomsten av svampinfektion. Skulle du föredra att ha en annan svampinfektion eller bara avstå från söt kaka? Tanken på den outhärdliga klådan är tillräckligt för att stoppa dig från att nå ut till den bit av kakan.

Eftersom svampinfektion är en kombination av överkonsumtion av sockerhaltiga produkter och antibiotika, kan du förhindra att det upprepas genom att ändra din kost.