tecken och symtom på candida

Om du läser denna sida, är chansen att du lider med Candida. Kanske har du varit med din läkare, eller många av dem, att försöka hitta svar på dina kroniska symptom. Du kanske har fått höra “ingenting är fel” eller kanske har lämnats ett recept för det ena eller andra, men inget verkar hjälpa. Efter att ha tittat över den långa listan av Candida symptom nedan, ser du varför läkare misdiagnose detta mycket vanligt hälsoproblem! Det har sagts att upp till 70% av den allmänna befolkningen lider av Candida eftersom det kan misstas för en myriad av andra sjukdomar.

visste du?

Candida trivs i värme och fukt. Oavsett vilka symptom du har vid denna tid, kommer de att förvärras i varmt, fuktigt, eller kvav väder. Eftersom Candida är en svamp av humidty och värme hjälper den att växa och sprida sig. (Mina symptom minskat avsevärt när jag flyttade från Maryland till Arizona.)

Socker, alkohol, och stärkelse är Candida favoritmat. Symtomen förvärras vanligtvis efter att ha förtärt något av dessa eftersom det matar jästen och hjälper den att växa. När Candida växer och sprider sig, släpper det mer gifter i kroppen som producerar starkare och mer utbredda symptom.

Stress kan utlösa Candida symptom. Det är allmänt känt att stress spelar en stor roll i många sjukdomar. Det sänker immunförsvaret och det kan inte längre kämpa mot Candida och hålla den under kontroll. Arbeta för mycket, sover för lite, och bara vara stressad i allmänhet förvärra Candida symptom sedan vår försvagade tillstånd tillåter jästen att öka.

vanliga symptom på candida:

– Sug efter socker, bröd eller alkohol.
– Prostitis eller vaginit.
– Diarré och / eller förstoppning.
– Bukspänning, uppblåsthet eller smärta.
– Gas eller gasbildning.
– Rektal klåda eller utslag.
– Vaginal klåda, brännande eller ihållande infektioner.
– Kidney, urinvägsinfektioner.
– Cystit (inflammation i urinblåsan med möjlig infektion).
– Bihåleinflammation.
– Gemensam smärta eller svullnad.
– Akne.
– Förlust av sexualdrift.
– Impotens.
– Trötthet.
– Känsla dränerad.
– Minnesförlust.
– Feeling placerade.
– Domningar, brännande eller stickande.
– Influensaliknande symtom.
– Humörsvängningar.
– Depression.
– Huvudvärk.
– Halsbränna.
– Matsmältningsbesvär.
– Smärtsamma samlag.
– Allergier eller reaktioner mat.

Även denna lista kan verka överväldigande, kan du vara botad av Candida enkelt och effektivt. Kolla in mina andra Candida artiklar om kost och helande.

Jag kan visa dig hur man gör bestående förändringar i ditt liv, snabbare och enklare än du trodde var möjligt. Det är mitt mål att hjälpa så många människor klättra upp från botten av tunnan, för att väcka dem ur deras koma, för att få dem i optimal hälsa – mentalt, fysiskt, känslomässigt och andligt – och framåt istället för snurrande hjul på ett ställe.

Jag har varit där du är nu och vet vad som krävs för att äntligen leva livet på dina drömmar. Jag erbjuder liv och relation rådgivning, samt naturläkemedel kosttillskott helande för allt från Candida och kronisk trötthet, att libido lyftar och PMS. Jag ser fram emot att hjälpa dig!