ta bort bristningar – de bästa behandlingarna avslöjade

Bristningar är en mardröm för varje kvinna. Själva åsynen av de fula söker missfärgade linjer gör en kvinna känner sig traumatiskt. Deras självförtroende sjunker och de börjar känna hjälplös om det. Den vanligaste orsaken till hudbristningar är graviditet. De flesta kvinnor utvecklar ärr och lila ränder på sina armar, mage, rumpa, bröst och höfter efter graviditeten.

Bristningar uppstår när huden sträcks bortom en viss punkt. Den förlorar då all sin elasticitet och blir trist och livlöst. Denna sträckning stör också produktionen av ett större protein som kallas kollagen, vilket gör att huden ser livlös. Denna livlös hud kallas som sträcka varumärket. Det finns många sätt att bli av med dessa hemska letar märken.

• En hälsosam kost för att förebygga uppkomsten av bristningar:

En hälsosam kost spelar en mycket viktig roll för att förebygga hudbristningar. Man bör innehålla vitamin A, C, E och zink i sin kost för att förhindra bristningar. Livsmedel rika på C-vitamin hjälper också till att hålla huden glödande. Dricka mycket vatten hjälper också. En regelbunden och effektiv motion rutin är också viktigt för att förebygga dessa hudbristningar.

• sträcka varumärket avlägsnande krämer och lotion:

Ett annat mycket vanligt och populärt sätt att ta bort bristningar är användningen av krämer, salvor och krämer. Dessa krämer är tillverkade speciellt för att ta bort bristningar. Det finns många produkter tillgängliga på marknaden, men några av de mest populära krämer är:

I. Revitol Stretch Mark Cream: Revitol Stretch Mark Cream är en revolutionerande anti-sträcka varumärket grädde som kan hjälpa dig att ta bort hudbristningar. Det är helt naturligt och tillverkat av naturliga ingredienser som Aloe Vera extrakt, skvalen olja, grapefrukt utsäde extrakt, vitamin E och vitamin A-palmitat. På grund av dessa naturliga ingredienser, absorberar huden lätt det och hjälpa återställer hudens elasticitet och kollagen struktur.

II. Palmers Stretch Mark Cream: Denna kräm är unik blandning av ekologiska ingredienser som kakaosmör, sheasmör, E-vitamin, kollagen, Elastins, lavendel och sojaolja som djupt tränger in i huden och ger intensiv behandling till bristningar.

III. Barmon sträcka varumärket grädde: Denna kräm är också mycket populär och är gjord av naturliga ingredienser.

• Huskurer för att ta bort bristningar:

Om du inte litar på kommersiellt tillgängliga krämer och lotion, kan du även använda några huskurer för att ta bort bristningar. Luke varmt olivolja kan tillämpas på det drabbade position för att minska synligheten av hudbristningar. Calendula och lavendelolja kan också användas som de förbättrar blodcirkulationen. Ricinolja kan också appliceras på bristningar på magen.

• laser borttagning av hudbristningar:

Om krämer och lotion inte visar någon effekt på hudbristningar då är det bättre att gå för laserbehandling. Dock bör det vara det sista steget. I laserbehandling, är en kraftfull laser används för att bränna huden runt hudbristningar. Detta görs för att förbättra hastigheten på hudens naturliga läkningsprocessen.
Så om du är trött på hudbristningar, följ bara dessa metoder och jag är säker på att du snart kommer att kunna bli av med hudbristningar.