svampinfektion hem åtgärda – hoppa apoteket

Om du inte vill besöka kemist upprepade gånger för att köpa en ny låda med Monistat att läka dina obehag och klåda, kan du vara intresserad av att höra mer om detta svampinfektion hem åtgärda. Denna bot är snabb, enkel, och kommer inte att kosta dig en massa pengar – och består av saker som du förmodligen redan hålla runt huset! Den har också en meritlista av effekt som går tillbaka i århundraden. Svaret är vitlök.

När det gäller hem svampinfektion rättsmedel är vitlök lätt, och fruktansvärt effektivt. Denna metod låter utan tvivel ovanligt, och ja, har vitlök en särskilt särskild lukt. [**] När allt du kan rikta är din sveda och klåda, lite vitlök inte kommer att bry dig så mycket. Vitlök är utmärkt eftersom dess användningsområden är olika, och du kan genomföra den på olika sätt att hjälpa till att fixa din svampinfektion. Både galic olja och vitlöksklyftor är effektiva på infektioner som du kan ha.

Om du har ett utslag på huden, är den tillämpning av vitlök olja flera gånger under dagen hjälpsamma. Det kliar du känner kommer omedelbart avta, och vitlök naturliga egenskaper kommer att börja bekämpa jästen. Om du har svampinfektion inne i slidan, kan denna vitlöksolja användas utåt för att dämpa klådan, och ett komplett vitlöksklyfta kan användas internt, en gång skalade. Denna teknik fungerar när du täcker vitlöksklyftan med olivolja, och lämna hela kryddnejlika inuti slidan för så mycket som två timmar. Detta kan upprepas fyra gånger dagligen. Tillsatsen av olivolja är att helt enkelt skydda huden från direkt kontakt med vitlök, som vissa människor rapporterar en brännande känsla med direkt vitlök kontakt. Om du inte har olivolja tillgänglig, kan du linda vitlök med gasbinda eller en tunn duk istället.