svampinfektion botemedel – bota den hemska klåda

Det är ett faktum att jäst infektioner är ganska vanligt bland kvinnor, men de flesta är tysta om denna infektion eftersom det kan vara ganska pinsamt. Det vanligaste symtomet är klåda, som leder de flesta att söka efter det bästa svampinfektion botemedel. Denna typ av infektion är vetenskapligt kallas candidiasis, en infektion som orsakas av den massiva tillväxten av candida albicans, en art av jäst som anses vara en av de mikrobiella floran i slidan. Emellertid har detta villkor funnit sig inte vara exklusiva för enbart kvinnor.

Även candida albicans är normalt återfinns i små och rimliga mängder i olika områden i slidan, på grund av vissa utlösande och miljöfaktorer denna art kan kraftigt växa i antal. När detta händer, blir en svampinfektion oundviklig. Ett sorgligt faktum är att fyra av fem kvinnor lider av detta tillstånd, och endast en av fyra är medvetna om att detta orsakas av candida jäst. Det finns flera faktorer som bidrar till uppkomsten av candidiasis.

Användningen av preventivmedel, steroider och antibiotika, samt diabetes och graviditet är några av de vanligaste förhållanden som utlöser uppkomsten av infektionen. Och innan en kvinna vet det, hon känner plötsligt extrem klåda denna infektion medför. Men det finns ett antal åtgärder svampinfektion bota detta problem, som du bör känna till om du upplever detta problem.

Om du är medveten om det så kallade goda bakterier eller probiotika, har du redan det bästa botemedlet svampinfektion mitt framför dina ögon. Dessa probiotika finns normalt inom väggarna i mag-tarmkanalen och slidan, men eftersom det finns en överväxt av albicans, finns det också ett behov av att ha en kompetent antal probiotika för att bekämpa det. Tre arter av Lactobacillus, nämligen acidophilus, rhamnosus GR-1, och fermentum RC-14, har visat sig vara de mest effektiva probiotika för att bekämpa detta problem. Det är därför de är införlivade i flera näringsmässiga drycker som finns på marknaden idag. De är också tillgängliga som orala tillskott, så välj en drink eller ett komplement för att bekämpa infektionen.

Användningen av vitlök har registrerats för att vara effektiva i kampen mot svampinfektioner. Vitlöksklyfta och Shaklee vitlök flikar kan användas av antingen gnugga dem mot klåda området eller ta dem oralt med massor av vatten, inte bara för att påskynda lättnad utan att bli av med den dåliga lukten också.

Dricka mycket vatten är en annan svampinfektion botemedel. Vatten spolar ditt system och eftersom urin är surt detta kan hindra jästen tillväxt och slutligen döda den. Nu när du vet att det finns hopp för repor och klåda, se till att prova en av dessa åtgärder.