strumpor – inte bara för bedroom_

Uttrycket “Blue Stocking” inte syftar på färgen blå. Kvinnliga akademiker kan bli kränkt av detta begrepp eftersom det är en nedsättande term.

För att fortsätta i den lättare ven kan strumpor beskrivas som ett plagg som täcker foten och nedre delen av benet, men inte främst avsett att täcka hela benet! I forna dagar strumporna var gjorda av tyg till skillnad från dagens sorter av bomull, nylon, stickad ull och silke. Halva strumpor, även kallade strumpor omfattar endast foten och delen av vaden.

Strumpbyxor eller strumpbyxor är helt skilda från rån som också är en typ av strumpa som stannar upp på egen hand medan normala strumpor behöver en höfthållare.

Lårhöga strumpor är att föredra av många på grund av dess estetik, mer ventilation och mindre sits, minska utmaningarna från svamp och bakterier och andra användarvänlighet särskilt i toaletten.

En modern och bekvämt sätt att bära en strumpa är att bära trosor under strumporna.

Moderna strumpor är utformade i olika stilar i en bred variation av färger.

Om du är mode blyg då undvika gnistan ut strumpbyxor strumpor med invävda silver Lurex trådar som gör dem Sparky och glänsande.

Den ändlös lista av olika stil och design inkluderar Crocket Garter, Lace Body, Lace Strumpebandsorden bälte, 5 “Lace Top med ogenomskinlig Stribe, Back Seam Garter. Ryggsömmen Garter. Tillbaka falsade, ryggsömmen med europeiska häl och efterbehandling hål, Beade och Biker dragkedja strumpor och många fler.

Felaktiga strumpor kan bryta eller göra en outfit. Iklädd en mörk klänning, är mörka strumpor / strumpor det bästa valet. De andra alternativa färger är kol eller marinblå. Köttfärgad strumpor är ganska säkert med nästan alla outfits. Prova osynlighet och sheerness när du väljer en strumpa.

Om du vill känna annorlunda och göra ett djärvt uttalande, välj sedan en knäpp mönster med ljusa färger. Du bör också notera att dessa mönster och stil är inte lämpliga för anställningsintervjuer, bröllop och för första datum!