stoppa eksem med naturlig olja kompletterar

Om du lider av kliande hud Eksem, finns det goda nyheter – Naturlig olja kosttillskott kan ge dig fantastisk lättnad!

Eksem är en icke smittsam inflammation i huden som producerar kliande, röda, utslag-liknande områden på huden. Det kan förekomma på ansikte, hårbotten, handleder och händer, samt veck av armbågarna, på baksidan av knäna och ibland på andra ställen på kroppen. Det kan sprida sig eller förvärras om du skrapar de drabbade områdena.

vad som orsakar eksem?

Allergier är en vanlig orsak till eksem. Människor som är känsliga tenderar att ha en personlig eller familjär historia av allergiska reaktioner mot mat, pollen, djur päls eller andra ämnen. Många människor med eksem har också (eller så småningom utveckla) hösnuva eller astma, och deras kroppar ofta innehåller ovan normala mängder histamin, en kemikalie som utlöser en allergisk försvar reaktion i huden när det släpps.

Eksem symptom kan utlösas av sådana livsmedel som mjölk, ägg, skaldjur, nötter, vete, jordgubbar och choklad.

De kan också förvärras av kontakt med olika ämnen, bland annat djurens päls, allergener växt, såsom Poison Ivy och gift sumak, smycken som innehåller krom och framför allt nickel (klockarmband, ringar, örhängen), kosmetika (inklusive nagellack), parfymer, deodoranter och antiperspiranter, rakning lotion och hudkrämer, olika typer av tyger (särskilt ylle och silke), färgämnen, latex och gummi, läder och hushåll rengöringsmedel (inklusive disk och tvätt tvättmedel

Andra faktorer som är förknippade med utbrott av eksem är torr luft, för mycket sol, stress, utvärtes läkemedel och vissa läkemedel, såsom penicillin, varma bad, och exponering för damm, pollen och djur ilska.

hur kosttillskott kan hjälpa

Eftersom människor reagerar olika på kosttillskott, många eksem drabbade måste prova flera innan de hittar en (eller en bra kombination) som fungerar bra för dem.

Nattljusolja (i kapslar, mjuka geler eller flytande) innehåller essentiella fettsyror som kan blåsa nytt liv i huden och lindra klåda och inflammation. Studier har visat att rekommenderade dagliga doser av jättenattljusolja kan minska behovet av krämer. Alternativ till jättenattljusolja är billigare Svarta vinbär och gurkört fröolja.

Linfröolja innehåller lika mängder av både omega-3 och omega-6 essentiella fettsyror, som kan vara till hjälp vid behandling av någon kronisk allergisk åkomma, inklusive eksem.

FISKOLJA befanns lindra kronisk Eksem i en dubbelblind studie. De verkar fungera genom att minska nivåerna av leukotrien B-4, ett ämne i kroppen involverad med inflammation i eksem. Äta kallt vatten fisk regelbundet är den bästa källan för fiskoljor, men om du inte är en fisk fan, kan du alltid ta fiskoljekapslar.

Druvkärneextrakt är rik på flavonoider (antioxidanter ämnen som hämmar kroppens allergiska reaktioner). Vindruvskärnextrakt kan hjälpa till att lindra och förebygga kliande hud skov av eksem.

få mer hjälp

Naturliga oljor har visat sig hjälpa till att lindra klåda av eksem. Som med alla hälso-frågor, är det viktigt att kontrollera med din specialistläkare för att säkerställa en korrekt diagnos innan du påbörjar någon behandling.