som sade mammor är inte sexy_ – det tar bara 5 minutes_

Oavsett om du är en stanna hemma mamma, arbete hemma mamma eller en mamma som arbetar utanför hemmet, mellan att köra barnen till och från aktiviteter, göra middag, och göra massor av tvätt, några mammor har tid att skämma bort sig själva. Plötsligt, dess gått sex veckor sedan du har rakat benen, har håret absolut ingen stil, och du känner dig lika önskvärt som en kackerlacka vid middagsbordet. Det finns inget sätt du kan ta tid för dig själv, speciellt tillräckligt med tid för att känna dig sexig och levande igen, eller hur? Tja, kanske du inte kunna tillbringa en vecka på spa, men det finns gott om fem minuters knep som kan få dig att se bra ut. När allt, ibland, att veta att du ser bra ut är nyckeln till att må bra.

Om du inte har kunnat göra det till din stylist för en stund, är chansen att ditt hår blir långt och typ av hälta. Men det finns frisyrer som är elegant och sofistikerad och bara ta några minuter att göra. Prova styling håret så att det är i en fransk vals eller en fransk fläta. Du kommer inte tro hur veta att ditt hår ser spektakulära får dig att känna.

Så, är ditt hår gjort, men du fortfarande känner lite bla. Vill du ha en hemmarock eller en uppsättning av Råttis pyjamas? Bara för att du kan klä ner betyder inte alltid att du borde. Istället leta efter lättskött separerar det går med allt. Se till att du plocka upp några enkla tillbehör, liksom en matchande armband och örhängen, alltför. Oavsett hur hektiskt din dag är, kommer du känna att du kan hantera saker om man tittar tillsammans.

Naturligtvis, de flesta kvinnor är överens om att det finns få upplevelser som är mer romantiskt och avkopplande än blötläggning i badkaret omgiven av doftljus. Men upptagen mammor vet att den andra de glider in i badkaret, det finns flera barn tjat frenetiskt på dörren eftersom de vill mamma att hjälpa dem och pappa bara inte göra. Det betyder inte att du inte kan njuta av en varm dusch med din favorit doftande bad och dusch gel, though. När du kliver ut ur duschen, använd en lotion med samma doft. Du kommer att lukta fantastiskt för timmar, oavsett om du sorterar tvätten eller ta en stund att flirta med din man.

Slutligen, även om du bara har fem minuter till godo, se till att du pressa lite motion i dag. Utövar inte bara toner din kropp och hjälper dig att se bra ut, men det frigör endorfiner som får dig att må bra, också.