söker sätt att öka kvinnors sexlust

De flesta kvinnor upplever en långsam men stadig ökning av libido (sexlust) från puberteten till om deras mitten eller slutet av trettiotalet, med periodiska toppar under sin cykel runt den tid då de har ägglossning. Eftersom kvinnor närmar och går igenom klimakteriet, och i vissa andra fall för en mängd olika skäl, ändras och kvinnor har en minskande sexlust. Många har fortfarande en önskan, men det fysiska svaret bara inte där längre.

Till skillnad från män som kan ta ett piller som Viagra för att stimulera sin kropp till att svara, kvinnor har ofta svårt väcker deras libido för att möjliggöra bekväm samlag. De flesta läkare kommer överens om att de hormonförändringar som sker i en kvinnas kropp bidrar mest till problemet, men oense om hur man kan behandla det.

En kvinnas sexlust är mångfacetterad, till skillnad från en mans som bara är ute för världen att se. Öka kvinnans libido, därför tar på en mångfacetterad strategi. Ställa rätt stämning med belysning och musik är ett mycket viktigt steg i att försöka väcka en kvinna. Till skillnad från män, kvinnor måste svara på en känslomässig nivå innan deras kropp kommer att kunna svara. Röra och smekningar komma härnäst och måste tas i en långsam rytm för att försiktigt pressa ett svar.

Om ovanstående misslyckas, det finns en mängd olika naturläkemedel och recept som hävdar att hjälpa till att öka libido hos kvinnor. Vissa är tas oralt, andra är suppositorier för insättning i vaginan, och ytterligare andra är krämer eller geler. Det finns ingen magisk blå pillret för kvinnor som arbetar på varenda en, så är det ofta nödvändigt att prova de olika produkterna i olika kombinationer för att hitta exakt vad som fungerar bäst för varje enskild kvinna. Självklart hitta rätt kombination bär många belöningar för mannen och kvinnan.