skulle du låta din make följa med dig i barnets förlossningsrummet

En sak som visar styrkan hos en kvinna är processen att leverera en bebis till världen, och den så kallade starkare kön kan inte stå titta på kväljande transformationer hennes kropp går igenom vid denna period.

Därför, om det var kvar till vissa män, skulle de välja att hålla ett säkert avstånd från förlossningsavdelningen där deras kvinnor skulle föda in när som helst.

Andra skulle vilja det om de bara ombedd att komma och hämta sina fruar och barn och bidrar till en kommentar som “Jag har studsande barn flicka eller pojke”.

Men detta betyder inte att vissa av dem är omänskliga eller bry sig mindre, är det att vara överväldigad av rädsla och inser att deras kvinnors liv är i Guds händer och läkarna ensam.

Det återstår alltså ett beslut som skall göras mellan par med massor av insikt om sina skäl för att vara på deras sida eller inte i detta förlossningsavdelningen, med fruar.

Jag är en kvinna och jag vet att irriterande smärtan kan göra en dra ut sitt hår utan kamp eftersom det är ingenting jämfört med antalet arbetskraft sammandragningar de går igenom innan barnet kan acceptera att komma ut.

Många kvinnor i dessa tider kan inte styra sina tungor och makar eller de män som ansvarar för graviditet kan vara en del av de fula förolämpningar som glider ur hennes mun.

Du ser, om han råkar titta på henne strävar efter att driva ut barnet kalla honom namn, är det självklart att han var den absoluta orsaken till detta hennes lidande och detta blir värre skuld, då stress och ångest senare.

Kan ni föreställa er en bebis huvud poppar ut ur ditt roliga i hans närvaro? Detta är förmodligen den största orsaken till några kalla män efter att ha sett sin fru förlossningen, men det är bara min åsikt.

Tänk om de är rädda att få sina fruar gravid och därmed plågsamma leveransprocessen igen? Får det är därför män som generellt föreslår samlag för att deras kvinnor skulle plötsligt stoppa det.

Tja, är förlossningen också åtföljs av alla filth utsläpp som måste komma ut före, under och efter leverans och kan vi vara säkra på dessa kan ha någon inverkan på vår makes libido?

Precis som Bibeln säger, var oss kvinnor förbannade på arbetskraft i smärta innan vi kan äntligen få ett liv till världen, och våra kroppar är vid denna tid förberett för processen.

Våra män är maskulina och gjordes för att arbeta i svett samtidigt försöka mata vad som kommer ut av deras kvinnors livmoder samt dem, även idag en kvinna gör båda!

Vi kan alltså förvänta honom att vara i mörker i fråga om arbets-avdelningar och genom att få honom dit, får han se själv vad som krävs för att hålla våra ben isär och skjut tills bebisar kommer ut ur våra magar.

Några av dem kanske mirakulöst börja behandla sina kvinnor med vissa lite respekt eller bli starkare än tidigare medan andra skulle dö av skuld och skam.

I Afrika där rötterna av chauvinism kan spåras, är många kvinnor just gift att fortplanta sig, och deras män förväntar sig att förbereda sina magar att bära så många bebisar som deras liv skulle tillåta.

Jag tror att sådana män skulle bry sig mindre även efter att ha sett deras fruar leveransprocessen, prisa sina många barn för andra är vad som skulle räknas mest.

Beslutet bör överlåtas till de män om att låta deras gravida fruar under födseln av alla sina barn eller inte.

De som blir starkare efter första gången kan fortfarande komma in där igen, men många skulle inte ens vill räkna ut tanken på att titta på tok leveransprocessen gång.

Så, skulle du be din man att stödja dig känslomässigt, och riskera efterdyningarna eller vad? Kommentera denna artikel efter att ha läst snälla och tack.