sexigaste blygd frisyrer – lista över vad `s heta i könshår design & könshår mönster hår

Vilken kvinna skulle inte, när man ser att raka hennes vagina vill ha den sexigaste ser könshår frisyr skapande finns, det vill säga om allt könshår inte kommer igång. Det är roligt egentligen, och svårt att förstå varför kvinnor betalar en förmögenhet och tolerera en sådan olidlig smärta ibland, liksom smärta involverad med vaxning bara att täcka upp sina konstverk. Okej rättvist nog om det är för din partner då förståeligt. Hur att hitta den sexigaste blygd frisyr kan vara svårt eftersom vad jag kan se så sexig, du får inte. Det enda sättet vi kan välja en erotisk könshår design eller könshår mönster anses den sexigaste är att lista de alternativ som finns och du ta det därifrån.

Om detta är en impuls beslut att raka av de pubes då måste du överväga de nackdelar om någon till den speciella process som du har valt. Kanske din pojkvän kan vara missnöjd med ditt val så se till att fråga honom. Du har också fundera över hur du kommer att känna efter sexigaste blygd frisyr har lämnas på slidan. Vissa kvinnor ångrar att göra saker som detta, dock inte slutet på världen som den är en fråga som korrigerar sig självt över tiden när könshår växer tillbaka. Jag personligen kan `t se poängen själv att spendera pengar för att få ett könshår design som kommer i ett par dagar, kommer säkert att se en komplett röra när hårväxt (stubb) igen. Okej jag vet emot mitt eget företag och gå vidare med det.

Skönhetssalonger ser lika många möten för könshår stilar liksom varje generellt frisyr på huvudet. Vanliga val av könshår mönster är landningsbanan, hjärta och triangel patch. Självklart om du har din egen design i åtanke då ha ett ord med den person för jobbet och se om de kan ta emot dig med din förfrågan. Numera ingenting egentligen ses som alltför mycket besvär, men ha en plan B, en andra utformning skull.

Mindre main stream rakat könshår stilar såsom blixt, diamant form är allt populärare. I namn av mode kvinnor kommer att gå mycket långt för att hänga med i trender oavsett. Att vara på modet i dagens `s samhälle, måste du investera i mer än några upp marknaden designer eller kändis-look-alike tillbehör. I vissa fall av unga flickor är det ungefär följande kostym av sina idoler som Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow ett par kändisar – som jag tror thatches värd designer, men du måste göra detta för dig och ingen annan. Dessa kändisar har pengar att rätta till saken bör en blygd frisyr gå fel.

Det fanns tid då kvinnor hade en fetisch för skor, väskor och kosmetika men nu vi ser mer till nedervåningen fetisch så att säga (den nedre regionen.) Historia av könshår stilar kom omkring år 1617 där blygd peruker bars av prostituerade täcka tecken på löss och veneriska sjukdomar, nu bärs av skådespelerskorna i filmer. Hur mycket sanning i detta är jag inte säker. På sjuttiotalet Storbritanniens Penthouse Magazine avslöjar könshår för första gången i en pornografisk tidskrift “än till den punkt av osynlighet”. Hugh Hefner vägrade bekant att visa könshår i hans Playboy magazine, medan hans rival publicering, Penthouse, lade ut för alla att se. Inte säker bör vi britterna få en klapp på ryggen för detta eller vad. I mitten av sjuttiotalet Rio de Janeiros stränder ger upphov till modefenomen strängen bikini. Numera är detta inget nytt, med “thong” uppges vara nr 1 mest sålda underkläder plagg. Men det är där rötan tydligen ställa in med den brasilianska bikini studsa på scenen, så liten att det kräver antingen en mycket modig ansikte på den, eller avlägsnande av åtminstone en del av könshår, därav populära köns frisyrer och styling var verkligen född! Och att döma av statistiken är det här för att stanna och för en mycket lång tid.

Nu tillbaka för att hitta dig den sexigaste blygd frisyr.

Populära könshår stilar för alla smaker

Pilen är Brazilian remsa, med en pilspets på botten.

Bikini Bottom / Bikini Line – Bara en tidy upp där håret förblir ger effekten av en bikini botten form sedd framifrån.

Den brasilianska – Den mest kända och populära könshår stil av allt – ta bort alla utom en mycket tunn remsa av könshår ner i mitten.

Den Cardshark – Hår är klippt för att lämna ett spelkort design. Het favorit är Hearts sedan ruter och spader men klubbarna är sällan lekte. Och tydligen är det inte gjort saken att centralisera designen dess normalt sett åt sidan.

Den Charlie Chaplin är en horisontell remsa som en Chaplin mustasch – även kallad Hitler eller Adolf.

Den franska innebär att ta bort en remsa av hår båda sidor – mindre dramatisk än en brasiliansk.

Den Hollywood / Lolita / Kojak / Yuk Brynner behöver jag stava det ut – Allt rakat eller vaxat bort.

Den Isoscelesis en triangulär version av den franska.

Landningsbanan avses vanligen i militära kretsar som Runway. Bredare än en brasiliansk, smalare än en fransk.

The Princess Cut – En vertikal oval form som en amerikansk fotboll eller rugby boll behagade i pubes.
Det finns många valmöjligheter i könshår design men vad du ser som den sexigaste könshår frisyr kanske inte är listad här. Du måste bläddra särskilda tidningar eller besöka en skönhetssalong, eller ännu bättre gå online, information om sexigaste blygd frisyrer kommer i överflöd.