sex med en svampinfektion – ledsen men du måste undvika sex för att bota en svampinfektion

När folk söker på frasen “sex med en svampinfektion” det är inte riktigt klart om de menar “är det okej att ha sex med en svampinfektion?” eller, “Jag får en infektion varje gång jag har sex.” Här ska jag täcka båda dessa scenarier och ge dig fakta om varför du behöver skära ut sex om du vill rensa det otäcka infektioner.

Låt mig vara tydlig från början, är kön inte en faktisk orsak till svampinfektion. Men, och det är ett stort “men” kön kan definitivt “överföra” infektionen till din partner. Och värre än så, kan det bli förflyttad tillbaka igen. Detta kan gå på, fram och tillbaka, så länge du håller på att ha sex.

Låt oss nu se varför kön faktiskt gör detta. En viktig orsak är att spermier kan förändra kroppens pH i vagina och under förhuden. Och, kan själva handlingen skada och riva mjukdelar både manliga och kvinnliga.

Problemet är att jästen-liknande svamp som orsakar svampinfektion (Candida albicans) älskar att vistas i varma, fuktiga områden av kroppen, det älskar att ta upp hus i skadad vävnad, och, den kan växa och sprida sig när pH-balansen av kroppen är upprörd.

Så du kan se att om en partner har en infektion då det är så lätt att överföra den till andra genom sex. Och när det väl tar tag där, kan det lätt föras tillbaka igen. När denna punkt är nådd kan det vara mycket svårt att bota svampinfektion eftersom det alltid är “hjälp” av kön.

Så det allra första steget, när man vet att ens någon av er har en infektion, är att stoppa all sexuell kontakt. Och undvika sex tills båda parternas infektioner har helt klarats upp.

Men eftersom ett hälsosamt sexliv är väldigt viktigt att väldigt många människor, särskilt i kärleksfulla relationer, är det också viktigt att varje svampinfektion rättsmedel bör vara så snabb som möjligt, samt effektiv …

Problemet med vardagliga mediciner du får över-the-counter eller receptbelagda, är att de bara ta itu med de lokala symptomen, inte de bakomliggande orsakerna. Dessa är saker som, ett sänkt immunförsvar, antibiotika överanvändning, högt blodsocker (diet, diabetes), hormonella förändringar (graviditet, etc.), vissa läkemedel, etc.

Så att när ni kommer ut medicin, eftersom du symtomen har gått, det finns inget som hindrar att din infektion återkommer. Och svampen kan bli resistent komma tid.

Detta är varför kvinnor och män med jäst infektioner är allt oftare mycket framgångsrikt helt naturläkemedel utan de negativa aspekterna av narkotika. Vad mer, många av dessa rapporten framgång i så lite som 12 timmar. Se nedan.