seaside paradis

Folket på Sanibel Harbour Spa menar allvar avslappning. Deras 40.000 kvadratfot spa ägnas helt åt vitalisering frazzled nerver i en lugnande miljö vid havet. De bär den lugna tema i hela, med lugnande vatten skulpturer, botaniska accenter och havs-baserade behandlingar. Vandring genom flygplatserna kan lämna dina tootsies i behov av uppmärksamhet. Så snart bellman tar ditt bagage, huvud direkt till spa för en obligatorisk Pedisage (oroa dig inte, vår Stavningskontroll inte är bruten). Detta är en riktig höjdare för överarbetade fötter: mild rengöring och peeling med havs-och växtbaserade produkter följt av en massage som får dig att känna som om du har gått på luft, inte stå i långa rader flygplatsens säkerhetskontroll.

Den mest påfrestande delen av vistelsen är att välja var du ska äta middag. Från Courtside biffar och skaldjur, till cocktails vid poolen och romantisk solnedgång middag kryssningar, har Sanibel något för varje smak. Din semester är inte komplett utan en av Sanibel fantastiska kroppsbehandlingar. Vi rekommenderar Peppermint havet Twist med aromatisk pepparmyntolja och färsk europeisk tång, som stimulerar, föryngrar och förbättrar cirkulationen, vilket gör det till en idealisk behandling för ömma värkande muskler och vätskeansamlingar. Den Mango Salt Glo är också värt ett försök: fuktad havet salter, rika på mineraler, rengöra, exfoliera och stimulera huden, och ett lager av energigivande Mango Mist.

Fortfarande har ljudet av skrikande barn från din planet ride genljöd i ditt huvud? Sanibel Harbour Spa har precis rätta. Den Betar (Bio Energetic Transduction Aided Resonance) ljud säng erbjuder avkoppling genom ljud och musik. Denna unika maskin är en av endast 16 sådana system i världen. Beläget i en geodetisk kupol struktur, badar Betar du i musik och naturliga rytmer ljud via en state-of-the-art ljudsystem, för den ultimata avkopplingen.

När det gäller boende, har Sanibel många alternativ, inklusive 240 hotellrum, 107 concierge-stil commotions läge på en privat enklav inom orten, och flera bostadsrätter vattnet.