sätt att beräkna ägglossning med Ägglossningskalender

Många kvinnor väljer idag att beräkna sina fertila dagar för att avgöra när den bästa tiden för graviditeten är. Detta är en vanlig metod för kvinnor som har vissa svårigheter att bli gravid, eller de som planerar för ett barn och vill öka chanserna att bli gravid vid en viss tidpunkt. Om du aldrig har gjort det förut, kan beräkna ägglossning kalender vara ganska svår uppgift för dig, eftersom inte alla kvinnor har samma menstruationscykel och inte varje månad är densamma ändå. Här är några tips som kan hjälpa kvinnor att bestämma sina fertila dagar.

1) Använd en kalkylator: Det finns ägglossningstester och ägglossningstester som kan hjälpa kvinnor att bestämma deras mest fertila dagar. Dessa kit finns på medicinska butiker och de är mycket exakt, vilket hjälper dig avgör när du ska ha ett samlag. En graviditet Ägglossningskalender är mycket enkel att använda, men alla kit kommer med detaljerad information och anvisningar.

2) Använd en Ägglossning Kalender: De ägglossning kalendrar är mycket användbara eftersom de tillåter kvinnor att hålla koll på sin tid och dagar ägglossning. De kan inte berätta för dig direkt vilka dina fertila dagar är, men efter att ha följt dem för några månader, kan de vara mycket hjälpsamma.

3) Basal Temperatur Beräkning: Utveckla ett diagram med den basala kroppstemperaturen kan hjälpa dig förutsäga när nästa ägglossning blir. Det är inte den exakta metoden eftersom det är helt baserat på temperaturen i basal kropp, som blir högre när ägglossning symptom uppstår, men det är ett sätt att komma närmare. Det finns vissa specifika ägglossningstest som verkligen ger dig möjlighet att spåra basala temperatur och kontrollera rätt timing för det.

4) Beräkna och spåra menstruation: En regelbunden menstruationscykel är den 25-28 dagar, men många kvinnor kan ha en 22 eller ens 32 dagars cykel. Kvinnor räknas generellt cykeln från den första dagen av sin tid till den första dagen i nästa cykel. Om antalet dagar blir en typ av mönster, då det kan hjälpa kvinnor att bestämma deras vanliga cykeln. Ägglossningen inträffar under mitten cykeln, så för de flesta kvinnor som kunde vara från 12-14: e dagen. Ägglossning kalender kan hjälpa dig avgöra din cykel, så det exakt som möjligt.