sanningen om mammografi och andra myter bröst

Gör mammografi orsakar bröstcancer? Kan du få en en-timmes boob jobb på lunchen? Är 36 inches den perfekta bröst? När det kommer till bröst hälsa, frågorna är oändliga, mer så eftersom just denna del av en kvinnas anatomi lockar en hel del uppmärksamhet från både män och kvinnor.

Men även den enklaste frågan kan vara svår att besvara på grund av de många myter och missuppfattningar kring det kvinnliga bröstet. Som en allmän service till läsarna, presenterar tillverkaren av Clevastin naturlig bröstförstoring systemet dessa gemensamma bröst myter och fakta bakom dem. Läs dem och sätta alla dessa galna idéer för att vila.

Den perfekta bröst är 36 inches. Falskt. Det finns ingen idealisk bröst eftersom kvinnor kommer i olika former och storlekar. Vissa har små bröst medan andra har stora bröst. Allt detta är normalt eftersom bröst har ingen som helst betydelse i en kvinnas förmåga att njuta av sex eller sjuksköterska en baby. Medan vissa män föredrar större bröst eftersom de verkar mer erotiska, mer tröstande och mycket inbjudande, andra är nöjda med mindre storlekar. Summan av kardemumman: Om en man verkligen älskar dig, kommer han inte ihåg vilken bröst storlek du har.

Du kan få ett boob jobb under lunchen. Falskt. Senast 9 juli rapporterade den brittiska branschtidningen Chemistry & Industry att kvinnor kunde få större bröst i en timme under lunchrasten via ett särskilt förfarande som snart skulle vara tillgängliga. Rapporten sade att detta skulle ske genom att transplantera magen fett i dessa “oroliga” bröst. Historien spred sig som en löpeld och plockades upp av bloggar och nyheter webbplatser. Även företagsamma plastikkirurger började bevilja intervjuer om ett förfarande som de aldrig hade sett.

Så spännande som det låter, är berättelsen inte sant. Kemi Redaktör Neil Eisberg sade en okorrigerad utkast av berättelsen publicerades av misstag. Vad är sant är att Cytori Therapeutics, ett San Diego-baserade bioteknikföretaget har utvecklat ett sätt att flytta fettceller utan att den senare dö eller bli resorberas av kroppen. Teoretiskt kan detta användas i fett transplantat för att öka bröst. Men tekniken är ännu i sin linda och folket på Cytori sade en bröstoperation använda detta system skulle ta över två timmar.

Mammografi orsakar bröstcancer. Falskt. En mammografi är en speciell typ av röntgen examen som skapar detaljerade bilder av bröstet. Det är ett viktigt verktyg för att upptäcka bröstcancer i ett skede då det kan botas. Den amerikanska Food and Drug Administration sade mammografi upptäcker cirka 85 procent av bröstcancer ofta år innan ens något misstänkt kan kännas. Tvärtemot vad många tror, ??orsakar en mammografi inte bröstcancer eftersom den använder låga nivåer av strålning – motsvarande en du skulle få i flyga från New York till Kalifornien på en jet eller från en tand examen.

“Modern mammografi använder den lägsta möjliga dosen av röntgenstrålning. Vetenskapliga data har visat att doser 100-1000 gånger högre än de som används för mammografi är skyldiga att visa någon statistisk ökning av bröstcancer frekvens. Det finns ingen betydande risk för strålskador på bröstvävnad från mammografi och den potentiella risken kraftigt uppvägs av fördelen av att få regelbunden mammografi, “sade experter från Imaginis.com, en oberoende, prisbelönt webbplats som ger information och nyheter om bröstcancer och andra kvinnors ämnen hälsa.

Bröstförstoring är det enda sättet att öka bröst storlek. Falskt. För kvinnor som inte vill chansa med dyra och invasiva bröstkirurgi, det är ett säkrare sätt – Clevastin naturlig bröstförstoring systemet. Denna potenta produkten innehåller bröst-höjande föreningar som ger dig hissen du behöver utan biverkningar.