säkerhet och stöd för ensamstående mödrar

Jag var nyligen frågade som en kampsport instruktör att delta i olika program som sponsras av den? Lokala regeringen för ensamstående mödrar. Mitt bidrag var att vara en kort kurs i självförsvar? Tekniker som skulle förbättra och bygga upp sin självkänsla och självförtroende. Jag hade aldrig tänkt på? Det liv som en ensamstående mamma skulle finna sig i att denna situation aldrig hade rört min familj? Eller vänner och efter beaktande av begäran jag var glad att tvinga. ?

Som huvudinstruktör och en 4: e Dan svart bälte i Tae Kwon Do Jag är medveten om att för att nå en nivå på? Kunskaper i något självförsvar program tar mycket tid, övning och engagemang som uppnås? Hundratals av mina elever, en blandning av unga och gamla, både manliga och kvinnliga, så vad kan jag erbjuda?.?
En kort kurs i användningen av olika delar av kroppen såsom armbågar, knän, panna, klackar etc att? Försvara sig (kan ni föreställa er den smärta och slutresultatet av hälen på en hög klack skor som stampade? In i den övre delen av din egen fot) är en effektiv avskräckande för någon fysiskt imponerande? sig på dig, men skulle det inte vara bättre att ha undvikas eller minimeras chansen för det? att hända. Och så utöver självförsvar jag omfattade följande för deras och din? Information.?

Din bostad måste vara en säker plats för dig och dina barn, och jag vet att dörrlås och? Säkerhet skärmar är avskräckande för dem som leder en avvikande livsstil, men du kan ytterligare att säkerheten? Aspekt med en visuell “hålla ut utan en inbjudan “genom att göra följande ….?

? 1. Du kan ge intryck av att “en mycket stor man bor här” genom att erhålla manliga kläder som du? Kan hänga ute på en tvättlina. Dessa poster kan erhållas från loppisar etc. Skaffa? Det största du kan och bara byta dem runt var och varannan dag. En stor par badskor, sandaler eller stövlar? Vänster vid främre och bakre dörrarna är också tillrådligt.?

? 2. Lämna ett meddelande på båda dörrar som kunde läsa “Stör ej … skiftarbetare.” Eller något tillsammans? Dessa linjer. Varje person med onda avsikter att titta på eller skriva in din premiss kommer att ha? Allvarliga andra tankar om vad de gör efter att ha läst denna typ av information.?

? 3. Lär känna dina grannar och vänner med de av dem du kan lita på, kommer de också att vara? Dina ögon och öron och ser efter dina intressen, ju mer du har i din vänkrets den? Säkrare blir du och desto säkrare du kommer att känna.?

? 4.När ute och handlar eller umgås inte parkera din bil i en ur vägen område, park så nära som du? Kan till aktivitet och där det lätt kan ses och alltid låsa bilen på avfarten och efter inträdet. Om? När du är i din bil du upptäcker en skylt eller papper på ditt fönster (fram eller bak) lämnar det till? Du kommer till din nästa destination, har en del människor blivit misshandlade och rånade när de har? Upplåst och fått ut att läsa anteckningen. Tyvärr lever vi i en tid där människor inte är vad de verkar? Att vara och det inte blir bättre, folk blir mer desperata och våldsamma som vi ser i varje? Dag nyheter.?

Under genomförandet av denna kurs som var haft och mottogs med stor entusiasm jag? Noteras att en fråga mest efterfrågade av deltagarna var “Därför att mitt liv är ganska tillbakadragen och? Centrerad på hus, arbete och barn, hur kan jag säkert hitta en partner eller umgås? “Mitt svar var? alltid en remiss till en av de bästa, praktiska och informativa källor som jag har läst om detta ämne som? kan hittas på www.shoptillyoudropwithgarry.com under avsnittet” Dating “. Den information där och? Hur man säkert hitta och utveckla relationer, hur man läser kroppsspråk för att avgöra om din partner finner dig attraktiv, säkerhet när umgås? Olika sätt att utöka din vänkrets och mycket mer. Jag visste att detta skulle svara på deras? Frågan och lägga så mycket mer av vad jag lärde dem.?

Kursen avslutades och jag hade fått många nya vänner som nu har en ny nivå av förtroende? Själva och en positiv syn på justeringar som de har möjlighet att göra för att förbättra sin livsstil. Vi kan? Alla vara till hjälp i denna arena genom att vara uppmärksam på andras behov och vara där för att nå ut en? Hand stöd och vänskap. ?