presidentens löfte att finna en bot-i vår tid-

President Obama har lovat att besegra cancer “i vår tid.” Obamas första föreslagna budgeten inkluderar $ 6 miljarder cancerforskning av National Institutes of Health. Det är utöver de 10 miljarder dollar som tillhandahålls av stimulanspaket för 2009 och 2010.
Hur lång tid tar det egentligen att bota cancer är någons gissning, men många vårdpersonal uppmuntras med Obamas initiativ. Med tanke på att “cancer” omfattar mer än 200 sjukdomar, är det rimligt att olika sorter kräver olika behandlingar och metoder.
Ta till exempel, pankreascancer, som normalt tar liv inom sex månader efter diagnos. Om du fortfarande är vid liv efter fem år, är chansen att du är botad. Men bröstcancer kan komma tillbaka även efter 10 år.
Det finns tusentals av kliniska prövningar som pågår just nu, vissa mer lovande än andra. Till exempel är en grupp forskare på framkanten av bröstcancerforskning. Mentor Capital, Inc (Överv) och Quantum Immunologics (QI) genomgår för närvarande FDA prövningar för en patenterad immunterapi behandling. Istället för bestående mastectomies, cellgifter och strålning, är patienter som får Överv / QI: s patenterade onkofetal Antigen (OFA) dendritiska terapi process rapporterar endast influensaliknande symtom som naturligt följer något immunförsvaret aktiveras. OFA har också funnits på alla testade 500 cancer och finns inte på frisk vävnad.
Redan finns cancer som svarar bra på droger i flera år, och det finns vissa behandlingar för att hålla cancern i schack. Men, det finns inga “botemedel” för mer än 11 ??miljoner människor som bor i USA med någon form av cancer, enligt den senaste statistiken från National Cancer Institute: s övervakning epidemiologi och resultat End Database. Men det finns en hel del framsteg.
Huruvida botemedel hittas genom ett privat företag eller statligt finansierade forskningen, är Obamas mål att hitta ett botemedel ett tecken på hopp för dem som lider av cancer. Många läkare anser att initiativet är en enorm tillgång för cancerforskning.