posta tubarligering syndrom

För många kvinnor som har haft en tubarligering och saker har bara verkade gå fel med sina kroppar …. du är inte ensam. Många kvinnor upplever tunga perioder, kramper som är illa nog att störa din vardag, missade perioder tillsammans med oregelbundna perioder du inte föreställa sig saker. Många kvinnor som har haft en tubarligering och kommer att rapportera alla symptom får höra att det är just på grund av ålder eller att deras kroppar förändras. Detta är inte fallet. Det kallas post tubarligering syndrom.

Många kvinnor uppger att deras perioder är sent och när de får dem de är extra tungt med “kramper som gör att du måste hämta andan”. Många kvinnor uppger också att deras perioder är extra långa och kan variera allt från 2 veckor till en månad i taget.

Ett annat symptom på post tubarligering syndrom är drastiska humör gungor. Ett par veckor innan mens de kommer att känna att det börjar. Humörsvängningar relaterade till PMS är inte utöver det vanliga, men det är mycket allvarligare. Att vara arg på världen eller bara glider in i depression är de viktigaste symptomen rapporterade.

Frågan är hur kan det här hända efter att ha en tubarligering? Svaret är att blodförsörjningen till äggstockarna har skurits ned eller skadats. Detta i sin tur orsakar en minskning av hormoner till äggstockarna som inträffade under kirurgi. Många av de symtom som är relaterade till PTLS är också förknippade med klimakteriet, som har en obalans i hormon som inte behandlas och hormon chock. Hormon chock kan förklaras av plötsliga förändringar i hormonet nivå i människokroppen. Stora klagomål av hormonet chock är sömnstörningar, förändringar aptit, överdriven humörsvängningar, minskad sexlust och minnesförlust. Är det konstigt varför kvinnor bli rädd och börja söka ut svaren?

För många kvinnor att få befrielse innebär att de skulle göra precis vad som helst. Det finns ett svar för vissa och svaret är Tubal återföring. Det finns sakkunniga läkare tillgängliga som även kan operera som ett öppenvården förfarandet. En av de mest kända läkare är Dr Gary Berger i Chapel Hill Tubal Återföring Center. Kvinnor reser från hela världen för att få återföring utförs.

För mer information vänligen besök: http://www.tubal-reversal.net/
Personalen finns tillgänglig 24 timmar. en dag, sju dagar i veckan för att besvara eventuella frågor du kan ha.