över disk behandlingar för bakteriell vaginos är de bättre än hem rättsmedel för bakteriell vaginos

Bakteriell vaginos är en mycket vanlig sjukdom för kvinnor nuförtiden. Nästan vem som helst kan få det även om de inte är sexuellt aktiva. Den vanligaste smittade är gravida eller de som har flera sexpartner. BV orsakas av överväxt av dåliga bakterier i din kvinnliga reproduktionsorganen som inte kan hållas i schack med antalet goda bakterier.

På grund av den gemensamma och återkommande karaktär bakteriell vaginos, många över disk behandlingar är lätt tillgängliga i våra lokala apotek, så kvinnor som har det, kan enkelt köpa och försöka behandla sig själva. Men dess alltid bäst att rådgöra med din läkare eller vårdgivare, så att de kan förskriva vilka läkemedel som är bäst för dig att ta. Detta för att säkerställa effektiviteten i behandlingen. Drug regim är oftast utformade för att tas tre till sju dagar. Ett antal antibiotika är tillgängliga för att behandla återkommande infektion och kan köpas över disk. Orala läkemedel består oftast av metronidazol (Flagyl) och Tinidazole.

Ett annat bra sätt för att bota Bakteriell vaginos är gelform: tillämpas på de kvinnliga fortplantningsorganen, dessa är metronidazol (Metrogel) och klindamycin (Cleocin). Den orala vägen är mer effektiva, men kan ibland orsaka mindre effekter obehag biverkningar. Den geler metoden vanligtvis inte har några biverkningar, även om, kan behandlingen vara ganska besvärligt.

Det finns också en hel del huskurer för sjukdomen. Detta skall emellertid endast användas som ett komplement till tagande av droger. Droger rikta direkt organismerna som orsakar sjukdomen medan de huskurer bidra till att upprätthålla en gynnsam miljö för tillväxten av goda bakterier. Detta orsakar en restaurering i balansen mellan goda och dåliga bakterier.