orsakerna till bakteriell vaginos och några rättsmedel för att behandla det

Uppleva bv symtomen kan vara pinsamt. Det kan också vara svårt, för. Speciellt när du inte förstår vad du ska göra för att eliminera vaginos. Och att inte förstå vad som orsakar det kan vara deprimerande för. Så, vad jag ska göra är att dela med dig några metoder för att eliminera bakteriell vaginos och några symptom och orsaker BV.

På så sätt kommer du att förstå vad orsakerna till bakteriell vaginos är och hur du kan bli av med det hemifrån. Du kommer också lära känna några av de symtom på bakteriell vaginos, så att du dubbelklickar kan kontrollera om du verkligen har vaginos.

Är du förlora sömn över en fråga som du känner att du inte kan diskutera med någon? Om du inte har listat ut det ännu och fortsätter att växa allt mer frustrerad på grund av en illaluktande slidan, så ska du veta att du har kontrakterats bakteriell vaginos. Lyckligtvis har du hittat en artikel som kommer att hjälpa dig att förstå vad bakteriell vaginos är och berätta om några växtbaserade behandlingar som kan hjälpa befria dig från detta återkommande problem.

Är du redo att lära sig vad bakteriell vaginos är?

En kvinnas vagina är fulla av bakterier. Några av dessa anses friska, och andra anses vara ohälsosamt. När det finns fler ohälsosamma bakterier än hälsosamma bakterier, är din vagina inte längre i ett balanserat tillstånd, och du kan utveckla bakteriell vaginos.

De symtom som förekommer är vanligtvis en stickande lukt (vanligast efter kön), tillsammans med en kliande och brännande känsla.

Även om en läkare kommer att rekommendera dig en antibakteriell behandling, naturläkemedel fungerar lika bra och du kan lätt få dem så att du kan behandla din BV. Så jag kommer nu att dela med dig hur man kan bota återkommande bakteriell vaginos.

De korrigerande åtgärderna är följande:

Ett. Du kan lägga till en tranbärsjuice och en yoghurt till din dagliga kost.

2. För att lindra klådan, placera en kall tepåse så nära du kan för att din vagina, helst hela dagen.

Tre. Du kan hjälpa dig själv genom att tvätta underlivet med en kombination av vatten och pulveriserad ‘triphala “ört.

4. Du kan hjälpa till att bekämpa bakterierna genom att antingen ta in mer vitlök i din kost eller ta en vitlök komplettera.

Fem. Och slutligen, försöka ta en trakeal örtte, företrädesvis som ett dagligt tillskott.

Nu, några av symptomen på bakteriell vaginos är fiskliknande lukt, irritation och urladdning. Dessa är bara några av dem. Om du upplever dessa symtom, se till att du besöker din läkare. De kommer att kunna låta dig veta säkert om du har vaginos.

Och några orsaker till bakteriell vaginos inkluderar tar vissa antibiotika, stress, och vissa typer av kläder.

Dessa är ett par av orsakerna till bakteriell vaginos, symptom och sätt att behandla bakteriell vaginos. Om du har vaginos och skulle vilja bli av med det, kan du ansöka flera av åtgärderna ovan. Om du är osäker på om du har vaginos, besök din läkare och de kommer att låta dig veta.