omedelbar ungdom med en timme ansiktslyftning lika omedelbar fara

Med ålder linjer i ansiktet är oftast ett stort problem för individer när de börjar komma in i medelåldern eftersom det påverkar deras självkänsla i negativt sätt. Låt, aos inse det, ser gamla har aldrig och kommer förmodligen aldrig att bli en, Äúin, au titta i mänsklighetens historia. Vad, AOS värre är att det inte är en mode katastrof som kan lösas med bara ett byte av kläder. Det är något som behöver en total översyn av huden att återfå sin ungdom och frisk lyster igen. Lyckligtvis finns det redan ett antal tekniker uppfanns för människor att se ung trots sin ålder. Några av de mest populära uppfinningar som gjorts för att tillgodose detta problem är användningen av Botox och ansikte operationer lyft som en timme ansiktslyftning. Den olyckliga del av detta är att även om döpt av vetenskapen, med hjälp av tekniker som dessa kan leda till fruktansvärda ner sidorna för patienterna.

Även känd som counterlift, är det en timme ansiktslyftning mycket billigare och snabbare än den traditionella typen av ansiktslyftning. Denna nya teknik rekommenderas främst för dem som inte kan genomgå normala operationer ansiktslyftning. Dessa människor är de som inte kan tolerera mycket intensiv verksamhet och personer som redan är mellan åldrarna 35 till 70. Låter detta lockande för dig och gör det du vill rusa till närmaste plastikkirurg nära dig? Om så är fallet, då du bättre be någon att spänna fast dig i din stol eftersom du inte hörde? T det pris du fick Äôve att betala med de risker som du kan möta i den här proceduren. Några nackdelar med att få en ansiktslyftning inkluderar den långa läkningstiden för snitt görs på operationen som är gemensamma för rökande patienter. Detta kan vidare leda till ärrbildning. Även om det finns minimala snitt görs i denna 60 minuters operation session, finns det fortfarande en risk för patienten att ha några skador på de nerver som styr rörelsen av ansiktsmusklerna.

När det gäller kostnaden för detta en timme ansiktslyftning, även om betalningen är olika från land till land, är ett genomsnitt på $ 4000 beräknas vara den totala kostnaden för denna behandling. Jämfört med övriga kostnader ansiktslyftning, detta står för mer än 50% av det normala priset på andra tekniker. Även om det finns kirurger som har certifierats av den amerikanska styrelsen för plastikkirurgi och som redan har tillräckligt med erfarenhet av att utföra metoder ansikte föryngring, fortfarande risken för driftsproblem inte kan minskas. Även om denna typ av ansiktslyftning är billigare jämfört med andra typer av ansiktslyftning, anställa någon som bara har tillräckligt med erfarenhet på ett förfarande ökar risken för driftsproblem. Några av de vanligaste problemen som uppstår under driften förfarandet för ansiktslyftning inkluderar allergiska reaktioner hos patienter från den använda anestesi. Eftersom detta 60 minuters ansiktslyftning, är AOS förfarandet också mycket kortare jämfört med de traditionella ansiktslyftning, kirurger har högre sannolikhet att begå misstag på grund av den begränsade tid som föreskrivs för dem att utföra proceduren. Övriga drift riskerna är infektioner, blödningar, och hematom.