neurotrac sport xl-enkel, snabb och ekonomisk

Neuromuskulär stimulering har använts under en tid nu och är ett sätt att stimulera muskel och nerv fibrer i syfte att behandla olika villkor. Det finns olika enheter som finns för allmän inköp, vars natur var en gång endast tillgänglig för läkarkåren.

Den Neurotrac Sports XL är en ny typ av neuromuskulära stimulatorer som har utformats med syfte att vara både kompakt och användarvänligt för både proffs och allmänhet som vill köpa enheten för personligt bruk.

Den Neurotrac Sports XL har fyra kanaler, 21 byggd i idrott och muskler rehabiliteringsprogram och 3 egna program och gör utgång till 8 elektroder för att skicka exakta signaler till de nerver och muskler som kräver behandling. Det är full kontroll över pulsbredder, priser, ramp upp tider och arbete och vila cykler. Om mer än en kanal som används vid en viss tidpunkt, är det också möjligt att ha alternerande eller synkron ansökan.

Anordningen är lätt i vikt och enkel att använda. Den levereras förprogrammerad med sportprogram som alla lämpar sig för olika nivåer av sport terapi, muskel toning, muskel rehabilitering och även celluliter minskning. Den kan också användas som en varm upp att utöva och är idealisk för användning för förhållanden där musklerna inte används normalt och kunde slösa grund INAKTIVITETSATROFI, såsom reumatoid artrit.

Enheter som Neurotrac Sports XL ta bort inslag av tvivel vid behandling allsköns muskel förhållanden och kan ge snabba och tillförlitliga resultat när det används enligt anvisningarna.