naturliga fibroid botemedel – användningen av livsmedel

Om du har fått diagnosen muskelknutor, naturligtvis du kommer att överväga dina behandlingsalternativ och du kanske funderar på att försöka en naturlig fibroid botemedel. Väldigt ofta många kvinnor är besvikna över de val som ges till dem av läkare och är chockad över att höra att det inte finns någon officiell botemedel mot myom och att konventionell behandling är mycket för att bara lindra symptomen om än tillfälligt.

Faktum är att många läkare förespråkar en “vakande väntar” tillvägagångssätt som muskelknutor är sällan farliga och kommer att krympa när klimakteriet närmar sig, med tanken är att om du kan leva med dina symptom, göra ingenting är förmodligen det bästa alternativet. Varken kirurgi eller läkemedelsbehandlingar kan eliminera grundorsakerna till dina muskelknutor och detta innebär att i några korta månader efter behandling, dina muskelknutor är sannolikt att växa igen.

Det enda riktiga sättet att garantera framgång är att använda en naturlig fibroid botemedel. När det används på rätt sätt, har det potential att få rätt till den grundläggande orsaken till dina muskelknutor och det är bara genom att göra detta att du kan vara säker på en permanent lösning.

Först måste du förstå att ditt myom inte plötsligt gjorde “hända”, men att det finns en grundläggande orsak till dem. Det är mycket troligt att en kombination av faktorer var ansvariga och om du kan back-spår på alla potentiella orsakerna, kan du skapa en miljö där myom helt enkelt inte kan frodas.

En integrerad del av en effektiv naturlig fibroid botemedel är maten som du äter. Vi vet alla de grundläggande principerna för en hälsosam kost, men hur många av oss äter det vi inte borde?

Det första man måste komma ihåg är att använda sunt förnuft. Håll ett öga på din portionsstorlek och inte överbelasta systemet med för mycket mat, oavsett hur friska. Undvik mättade och härdade fetter och hålla ditt fettintag till högst 20% av din dagliga värmevärde intag. Du måste undvika raffinerade kolhydrater och socker och hålla sig borta från alla livsmedel som har behandlats eller som innehåller tillsatser, ja, försök att äta så mycket mat som möjligt vilket är i sitt naturliga tillstånd.

Mjölkprodukter bör undvikas, liksom icke-ekologiska produkter. En utmärkt naturlig fibroid botemedel är grönkål och andra mörkgröna, bladgrönsaker, som kål och broccoli. Groddar och icke-stärkelserika frukter och grönsaker är också bra för kvinnor med myom. Livsmedel med naturliga anti-inflammatoriska egenskaper, såsom havre, humle och kummin tros också för att lugna någon inre inflammation.

Skriven av en före detta fibroid lidande, det system du är på väg att se är, helt enkelt, banbrytande, och jag är övertygad om att du kommer att känna lättnad över att man äntligen har hittat något som verkligen kommer att hjälpa dig bli av med din myom.

En av de bästa funktionerna i denna heltäckande system är det 3 månader gratis en-till-en e-stöd som erbjuds av författaren.