naturliga bröst tillväxt – vilken storlek är för stor eller för liten

En av de primära problem för kvinnor som överväger bröstförstoring är hur storleken på implantat att välja. Eftersom närvarande kirurgi är en livsförändrande process, är möjligheten att gå för stort eller för litet ledningen till för mycket plågsamma för flera kvinnor.

Den främst förekomst att komma ihåg är de nuvarande bröstimplantat storlekar inte utvärderas hur bh storlekar är. Medan en 36C bh sätta upp av en tillverkare kan vara samma som en 34B bh gjord av en annan, är implantat baserade på kubikcentimeter eller cc (s), beroende på hur mycket volym saltlösning eller silikon används upp för att fylla implantatet.

Medan din bh storlek är en viktig komponent i att avgöra hur stor eller liten du vill åka, projiceras för din kirurg att diskutera storlek i termer av cc (s). De flesta läkare kommer att rekommendera att du har en hela idén med det estetiska utseendet du vill uppnå och jämföra före och i kölvattnet av bilder av kvinnor som ger en liknande kropp sortera och ram innan du bestämmer hur stor eller kompakt din storlek ska vara.

Om du genomgår vänner som har haft augmentation kirurgi be dem nästan storlekar och hur de beslutade om deras. Ett annat sätt att få en uppfattning är att fråga runt på communities och forum där kvinnor visar bilder av ett sådant resultat med exakta mätningar före och efter operationen. Ta reda på hur mång cc (s) de förbrukas och om det var saltlösning eller silikon. Du kan också få rekommendationer för plastikkirurger som kan ge dig det utseende du vill.

Det finns några knep du kan använda för att hjälpa dig att göra det aktuella beslutet rätt i bekvämligheten av ditt hem. Riset Tekniken använder strumpbyxor eller gamla strumpor, för att skapa påsar fyllda med ris. Dessa påsar är senare insatt till en behå i den storlek du hoppas att bära efter operationen. En generell riktlinje att följa när de utför riset testet är att använda portioner här för att simulera cc (s).

* 1 kopp ris leder i allmänhet till 236 cc
* ½ kopp ris är lika allmänt 118 cc
* ¼ kopp ris i stort innebär 59 cc

Bära dessa påsar ger dig en uppfattning om hur dina nya bröst kommer att se ut och kännas. Även om de flesta kvinnor använder ris för att simulera den extra vikten av implantaten, kan du använda dessutom gröt eller flingor potatis som fyllning. Implantat finns i storlekar från 125 till 1200 cc, vilket är den största lagliga tillåtna storleken. Men de många populära möjligheter Range på 350-450 cc.

Med hjälp av riktlinjerna ovan, kan du experimentera med skyhöga eller minska mängden ris i påsarna. Håll testa att se hur mycket är för stor, för liten eller bara rätt för dig. Bär påsar dag och natt runt huset och under kläderna för att se hur de verkar och känner i dagligt slitage.

Om riset testet är inte för dig, investera i en professionell dimensionering kit innehållande en bh bland speciella fickor för implantat. Detta är att vara hade för runt $ 50 och kommer att förlänga dig en uppskattning som är väldigt klar på vad din kirurg kommer att berätta. En annan DIY alternativet är att stoppa en bh med gamla strumpor. Kvinnor har använt detta i generationer, men det är inte en exakt metod, och du bör ha för att ta strumporna i den kirurg kontor under din konsultation.

När du väljer din storlek, fortfarande ihåg att ditt bröst hud kommer att sträckas över de nya implantaten, så det finns en gräns för hur stort du kan gå. När du är osäker, det är bättre att gå större än mindre, som en av de främsta orsakerna till bröst revideringarna är så kvinnor måste gå större. Din kirurg kommer att diskutera för tillfället med dig i din konsultation, så du förutsatt att rösten din huvudvärk bäst där.

Att välja en läkare är också viktigt att resultatet av din bröstförstoring förfarande. Du vill forskning en total mängd läkare och se till att din plastikkirurg är certifierad av American Society of Plastic Surgeons och även tränas av Allergan eller Mentor, de främsta tillverkarna av bröstimplantat.

Se också till att din kirurg delar dina estetiska mål eller du kan hamna missnöjd med din storlek. Vissa läkare föredrar den naturliga looken, medan andra kommer att tillåta dig att välja den falska utseende, om det är vad du vill. Medan det finns inget sätt att garantera att ditt beslut om storleken kommer att visa sig vara rätt för dig, hålla alla dessa förslag i åtanke är i stånd att välsigna dig generera ett informerat val. Börja vidta åtgärder och arbeta för din dröm figur!