naturlig bröstförstoring – dieter för att öka dina bröst storlek

Det finns faktiskt ett enkelt sätt att öka i värde på storleken på dina bröst, uppenbarligen på att äta rätt typ av mat. Jag har använt 10 decennier studerar detta på min fritid, och jag har hört kunna sätta ihop en omfattar de varor och dieter som du kan använda för att lägga så mycket en 1-2 koppar till dina bröst. Här är hur du försöker att äta …

Innan jag avslöjar livsmedel och kostvanor du ska använda för att öka dina bröst storlek, måste det först påpekas att tricket att göra brösten större är att dricka mer östrogen i kroppen. Östrogen är den naturliga hormon som talar om för kroppen att växa brösten när du går igenom puberteten, och stängs av när puberteten slutar. Om dina bröst är inte hur du skulle vilja att de, kan du återskapa nivåerna av östrogen i kroppen, att få dem att växa igen, genom att äta vissa livsmedel, som anges nedan:

Ett. linfrön

Linfrön är inte i den typiska västerländska dieten, men är en av de bästa typer av mat för att göra dina bröst större naturligt. De innehåller en hel del fytoöstrogener (bokstavligen betyder “växt östrogen ‘) som ger din kropp den avgörande Östrogen den behöver för att växa brösten. Denna mat är rik med hormonet, vilket gör den perfekt för vad du vill. Dessutom innehåller den en stor mängd fibrer, som faktiskt fungerar för att bli av med alla gifter och överblivna hormoner i kroppen, vilket ger dig en balanserad och hälsosam kondition för dina bröst att växa.

2. gröna grönsaker och frukter

Dessa livsmedel är inte lika kraftfullt som lin för att göra dina bröst växa, men de hjälper en hel del. Se till att du äter något på morgonen och på kvällen innan du går till sängs, för att se till att de kommer att lägga så mycket storlek och fyllighet som möjligt till din byst.

Tre. fullkorn, baljväxter och spannmål

Dessa har inte heller en enorm inverkan på dina bröst, men inte hjälpa mycket. De har en enorm fiberinnehåll, ger dem möjlighet att tvätta bort eventuella gifter eller hormoner kvar i kroppen. Men inte bara det, de hjälper också att hålla dina bröst friska, vilket är avgörande för att få dem att växa större. Börja vidta åtgärder och arbeta för din dröm figur!