naturlig behandling för smärta-enkla äggstockarna cysta metoder för lindring

Jag kunde aldrig ha föreställt precis hur smärtsamt cystor på äggstockarna kan vara tills jag hade dem själv. För ett par år sedan började jag uppleva fruktansvärda bultande smärta på min högra sida. Ibland skulle jag vara böjd över dubbelt i plågor. Jag kan ärligt säga att jag aldrig hade upplevt smärta riktigt gillar det.

När väl diagnosen, frågade jag min läkare om det fanns någon naturlig behandling av äggstockscancer cysta smärta som jag inte är den största fan av att ta mediciner. Hon berättade för mig att den bästa vägen var att ta p-piller och även motvilliga, var min smärta så stor att jag beslutat att gå vidare. Mina symptom gjorde förbättras och efter några månader, bestämde jag att sluta med p-piller. Jag var inte beredd på hur snabbt symptomen återvände och de verkade värre än någonsin.

Jag var mycket motvilliga att ta p-piller igen som jag hade fått ungefär hälften en sten inom några månader att ta det. Min läkare skickade mig för en scan och efter att ha sett resultaten, föreslog hon kirurgi. Men jag hoppades att bilda familj inom den närmaste åren och ville inte göra något som kan äventyra mina chanser att bli gravid.

Jag sökte på internet för naturlig behandling av cystor på äggstockarna smärta och kom över ett system som jag var dock värt att försöka. Inom några veckor hade de flesta av mina symtom försvunnit helt och mina perioder blev så regelbundet som ett urverk.

Samtidigt som utför behandlingen, fanns det några enkla åtgärder som verkligen hjälpt mig att hantera smärtan.

* Värme terapi fungerat bra för mig. Antingen ett varmt lugnande bad eller en varmvattenflaska på min mage arbetat underverk
* Lätt massage över det drabbade området hjälpte till på något sätt avleda smärtan. Detta kan också förbättra blodtillförseln vilket i sin tur kan hjälpa till med trängsel
* Bär löst sittande kläder. Det låter logiskt, men jag märkte en stor skillnad när jag slutade bära jeans varje dag!

Verkligen, har du inget att förlora genom att prova en naturlig behandling Även 95% av kvinnor som använder konventionella behandlingar upptäcker att deras symptom återvändande, de som använder ett naturligt förhållningssätt oftast tycker att de är fria från cystor på äggstockarna för livet, vilket ger dig friheten att leva ditt liv precis som du vill utan att bördan av denna smärtsamma försvagande tillstånd.