naturläkemedel för klimakteriet lättnad

Den klimakteriet signaleras i slutet av menstruationscykeln när kvinnans perioder upphör. Statistiken kan variera men den genomsnittliga åldern för en kvinna att nå klimakteriet är omkring 50. Den klimakteriet innebär att ägget produktionscykeln kommer till ett slut på grund av fallande nivåer av hormonet östrogen, som reglera menstruationen.

En kvinnas perioder kan stanna plötsligt även om det är mer vanligt för dem att bli mindre frekventa och klimakteriet sägs ha nåtts när en kvinna inte har haft en period för ett år. Många kvinnor når klimakteriet utan att söka läkare även om de upplever symtom som ibland kan vara ganska svår.

Klimakteriet upplevs olika från kvinna till kvinna. Medan en person kan ta förändringen i deras klivet annan kanske måste uthärda flera fysiska och psykiska symptom. Några av de symtom som kan upplevas inkluderar …

Värk och smärta i lederna
Störd eller avbruten sömn
Blodvallningar
Humörsvängningar inklusive ångest, irritabilitet eller nervositet
Fysiska förändringar såsom torr eller fet hud och en ökning av uppkomsten av rynkor
Urinvägsinfektioner

Menozac är en botanisk formulering innehållande en blandning av naturliga örtextrakt. Det är växter från naturen som specifikt underlätta din övergång. De ger effektiv klimakteriet lättnad från början och genom hela typiska menopaus.

Menozac har utvecklats som ett naturligt alternativ support, formulerad med en kombination av fytoöstrogen växter. Dessa växter har en lång historia av att hjälpa till att lindra klimakteriebesvär och stödja kroppens hormonbalans.