några användbara hem garvning tips för bästa resultat

Inomhus garvning kan definitivt ge dig den makeover som matchar den som tillhandahålls av professionella solarier.

Tanning är resultatet av de UV-strålar stimulera produktionen av melanin. Det finns två typer av UV-strålar. Dessa är UVA-och UVB-strålar och den rätta kombinationen av dessa två typer av UV-strålar används för att uppnå en perfekt solbränna. Kombinationen av rätt användning av dessa strålar i ett hem garvning övning regleras av den tid man har utsatt huden för strålarna.

Eftersom detta är en viktig och mycket viktig fråga, det finns strikta lagar som reglerar mängden exponering för UV-strålar på människors hud. Detta för att säkerställa att det inte finns några fula incidenter på grund av över exponerad hud för effekterna av UV-strålar under en kurs i hemmet garvning.

Även med regulatoriska processer på plats, måste hemanvändare för garvning proceduren ta några steg för att säkerställa bästa resultat.

Först och främst måste man bestämma hudtyp innan du bestämmer rätt typ av kombination för ens hud. Sedan ha bedömt hudtyp av den enskilde är det nödvändigt att gå in för att skydda delar av ansiktet som definitivt inte behöver vara brun.

Ögonen till exempel måste skyddas bakom ett par solglasögon i skyddet Dessutom öga åtgärder måste vidtas. Bara stänga ögonen eller glasögon är inte tillräckligt.

Skyddet av läpparna är nästa viktiga steg som skall vidtas. Det bästa sättet att skydda läpparna under hemmet garvning processen är att tillämpa ett läppglans över dem eller att bära ett par glasögon för hela hemmet garvning förfarandet.

För att få bästa resultat från din hem garvning, återfukta huden innan du applicerar garvning olja. Detta är inte ett sätt att hålla huden fuktig med det förfarande som kommer att hjälpa huden solbränna bäst.

Utseendet på hudytan under processen och även senare, är absolut nödvändigt särskilt om man försöker tan effekten för första gången. En röd och rosa nyans är inte en solbränna men en av solbränna och man måste vara försiktig med sådana tillstånd. Det enda sättet att undvika sådana skador är att använda rätt utrustning och på ett kontrollerat sätt.

Effekterna av garvning är således inte en omedelbar sak. Timmar senare kan komma upp till ytan och därför är det nödvändigt att du följer tillämpningsregler noggrant för att få bästa resultat.