myom-orsaker och behandlingar

Myom är godartade, annars känd som godartade, och är de vanligaste utväxter i en kvinnas reproduktiva systemet. Det är intressant att notera att de flesta kvinnor upplever inga symtom och kan inte vara medvetna om att de har muskelknutor, men om du tror att du har fibroid problem alltid konsultera läkare eller vårdpersonal.

Muskelknutor är också vanligt hos kvinnor som lider av inflammatoriska tillstånd. Genom att minska inflammationen i kroppen, ibland storleken på muskelknutor kan krympas. Livsmedel som innehåller naturliga anti-inflammatoriska egenskaper som humle, havre, spiskummin och rosmarin är särskilt effektiva på den punkten.

Muskelknutor är normalt inte livshotande. Det är inte ett farligt tillstånd som kräver omedelbar bot. Allt detta är sant förutsatt att du har nära till klimakteriet eller dina myom inte orsakar några problem.

Men om du har stora muskelknutor, kan det orsaka obehagliga, obekväma symptom såsom kraftiga blödningar, blodbrist, uppblåsthet, tarm och problem med blåsan och även andfåddhet. I så fall måste du leta efter snabb behandling för myom.

Om inte, försök att eliminera den andra substansen och se om det har en effekt på dina symtom. Om ingen av dessa har någon effekt, kan du dra slutsatsen säkert att koffein och alkohol är inte de troliga orsakerna till dina muskelknutor.

Eftersom koffein och alkohol inte påverkar alla på samma sätt, kan du börja med att ge upp ett av de ämnen för 6 till 8 veckor. Om det inte finns en synlig minskning av smärta och blödning kan ha identifierat orsaken till dina muskelknutor.

orsaker

Tillväxten av muskelknutor drivs av östrogen. Myom ofta först visas under graviditeten, då en kvinnas kropp producerar enorma mängder östrogen, och försvinner under klimakteriet, då östrogen produktionen kraftigt minskas. Hormonet progesteron spelar också en roll i tillväxten av myom.

Genom denna resa har jag träffat kvinnor som är övertygad om att de inte vill gå igenom trauman genomgå en hysterektomi operation och de biverkningar som de ställs inför. Jag vill verkligen fortsätta att kvinnor inser att de kan förändra sitt liv genom att krympa sina muskelknutor och leva ett hälsosammare liv.

Riskfaktorerna för myom är höga östrogen nivåer, såsom användning av höga östrogen piller, användning av östrogenbehandling, eller överviktiga. Dålig cirkulation accelererar inte bildandet av myom, men det kan göra befintliga muskelknutor intensivt smärtsam.

Tillväxten av muskelknutor drivs av östrogen. Myom ofta först visas under graviditeten, då en kvinnas kropp producerar enorma mängder östrogen, och försvinner under klimakteriet, då östrogen produktionen kraftigt minskas.

Muskelknutor är normalt inte livshotande. Det är inte ett farligt tillstånd som kräver omedelbar bot. Allt detta är sant förutsatt att du har nära till klimakteriet eller dina myom inte orsakar några problem.

behandlingar

En förändring av kosten är en av de mest effektiva sätten att motverka muskelknutor attack äggstockarna, eftersom att äta livsmedel som innehåller mycket fiber och låg sockerhalt kan, inom en relativt kort tidsperiod, bidra till att lindra trycket på buken och bäcken och också sänka blodsockernivån, vilket kan spela förödelse med hormoner och helt förstöra en kvinnas menstruationscykel.

För att göra detta, förstår hur muskelknutor växer, och när det har fastställts, prova och kontrollera din östrogen dominans. Det finns två typer av östrogen, kan det vara naturligt uppnås om det inte finns tillräckligt med progesteron i kroppen så att du producerar mer östrogen eller du kan uppnå östrogen genom att äta vissa livsmedel, dvs

När vi har kunnat ta itu med orsakerna och har kunnat sänka östrogen nivå genom att inte längre tar p-piller, inte längre äta vissa livsmedel, kommer det att bidra till att minska storleken på dina muskelknutor.

Som diagnostiseras med muskelknutor jag har välsignats med att lära sig så mycket om att äta rå mat, groning, ekologisk, juice och ett överflöd av andra hälsosamma alternativ som jag ber varje dag att genom denna hemsida, kan jag fortsätta ändra massor av womens liv, låta dem hitta sin väg för att ändra det sätt de äter och de kan i sin tur utseende och känner sig friskare än någonsin.

Även myom har varit en olägenhet och orsakar femtioelva problem för kvinnor över hela världen och har gjort i många många år, om kvinnor var mer kunniga och förstått orsakerna till muskelknutor och var intresserad av att hitta den grundläggande orsaken till myom, skulle de kunna kontrollera sina symtom när de visste hur man bekämpar orsaken.

Hittills har jag minskat mina muskelknutor, jag är mycket hälsosamt jag äta förnuftigt, jag tränar ofta, jag vet att jag kan leva längre än vad jag skulle ha haft Jag fortsatte att äta så som jag alltid hade ätit och jag är lyckligare i mig själv att veta att Jag inte längre är att skada mina organ och göra dem arbeta hårdare än så behövs.