munsår rättsmedel – traditionella rättsmedel för munsår blåsor

Att ha ett munsår kan vara en mycket smärtsam sak faktiskt. En liten, smärtsamma, vätskefyllda blåsor som har valt att bosätta sig på tandköttet, läppar eller ens toppen av din mun är inte något som någonsin skulle kunna beskrivas som kul. Men även om de kallas munsår är herpes simplex virus faktiskt den som gav dig munsåret, inte ett kall. Anledningen till att de kallas munsår är att herpes simplex ofta gånger uppstår när systemet är försvagad, till exempel när du har en förkylning eller influensa. Du kan ha tur och få en varningssignal om att du får ett munsår eftersom området kommer att bli smärtsam eller eventuellt kliande. Det är när det är bäst att leta efter en av de goda munsår rättsmedel, precis så fort du märker symptomen.

Du måste veta att ett munsår är faktiskt obotlig. De orsakas av ett virus och så det finns självklart inget botemedel för dem. Det finns dock vissa munsår rättsmedel som man kan använda som kommer att snabba på processen och kanske göra det lite mindre allvarliga. De som jag gillar att prova är generellt örter eller kosttillskott kost. Ett sådant skulle vara lysin. Lysin kommer i en liten tablett och kan hittas på de flesta någon apotek eller butik som säljer vitaminer och örter. Lysin är en viktig aminosyra och är viktiga för kroppen att konsumera som ett komplement eftersom kroppen i allmänhet inte kan producera tillräckligt på egen hand. Lysin är vanligen används för att generera protein som är en viktig del som kan producera infektion resistenta antikroppar, enzymer, hormoner och organ i kroppen. I grund och botten lysin är effektiv eftersom den håller tillbaka utbrottet av herpes simplex virus så att det inte går full kraft och göra ditt liv eländigt. Så bortsett från att äta mat med högt lysin du bör ta 1.000 mg lysintillskott tre gånger om dagen, varje dag du märker att du har ett utbrott. Detta kommer inte bara hålla tillbaka utbrottet, men det kommer också att minska deras varaktighet.

Citronmeliss är en annan av de stora munsår rättsmedel, eftersom det är berikad med antivirala egenskaper. Det fanns en färsk studie utförd som visade citronmeliss grädde arbetar för att stimulera blåsor så att de kan läka på bara fem dagar. Också det kommer att minska frekvensen av reoccurrences.

Echinacea är också ett bra komplement för att ta så det är ett immunsystem booster och hjälper immunförsvaret att slåss av herpesvirus. Jag inte bara ta Echinacea för ett munsår men även om jag känner mig själv bli sjuk på något sätt eftersom det ger min kropp den extra skjuts som jag behöver. Dessa kan hittas i kapselform mest överallt.

Dessa är bara några av de munsår rättsmedel som jag gillar att använda och jag hoppas att ni kommer att finna dem lika bra som jag gör.