moderna tänja varumärket lösningar

Vad vi vet så hudbristningar fraktur verkligen linjer i de djupa hudlagren. De skapas under graviditet eller viktökning episoder, när huden är så sträckt och tunna att de elastiska fibrerna i det bryts.
sträcka varumärket behandling
Sträcka varumärket behandling är en av de mest missbrukade begrepp på webben. En snabb sökning på internet visar tusentals värdelösa lösningar för hudbristningar. Deras pris är variabelt, men ingen av dem fungerar är. Problemet här är att endast under särskilda omständigheter är det alternativ som fungerar.
En nyckel i att veta hudbristningar och deras behandling är att inse att huden med dessa ärr aldrig kommer att bli normal igen. Det anses allmänt fula av två skäl:
– Dess färg – det kan vara ljusare eller mörkare än angränsande icke angripen hud.
– Dess konsistens – det verkar vanligt och känns tunnare än normal hud. Det kan även vara rynkor i huden eftersom det tenderar att vika runt hudbristningar.
Den första av dessa frågor är svårt att lindra. Den andra är lite lättare i vissa människor.
enkla behandlingar för hudbristningar
– Förebyggande – Under graviditet, försök att inte gå upp i vikt överdrivet. Vänligen gör detta som rekommenderas av din läkare. Kom också ihåg att sträcka varumärket-huden tar pigment annorlunda än frisk hud. Sun exponering bör därför kontrolleras (omfattar kläder, solskärmar) eller färgvariation mellan områden med och utan graviditet bristningar kan bli mer uppenbar.
– Alfa-hydroxisyror – Dessa syror främja ljusare av huden och viss ackumulering av kollagen. Det finns undersökningar som antyder att de kan vara till hjälp för att bli av med hudbristningar när de appliceras på 8-12% koncentration.
– Töm A – töm A kan hjälpa blanda färgen på pigmenterade hudbristningar vid applicering 0,1% på nyare ärr. Även detta bör ske under ledning av en läkare. Kinerase är en besläktad förening länkad med mindre irritation än som observerades med Retin A.
kirurgi för bristningar
– Laserbehandling – Behandling med pulsade lasrar kan visa någon förbättring vid behandling av hudbristningar. Hos vissa patienter kan pigmentet variationerna mellan bristningar och angränsande normal hud minskas med laserterapi. Detta är experimentell och måste bedömas från fall till fall analys.
– Bukplastik – Det här är en “beprövad” lösning för kvinnor med stora skaror av ärr på nedre delen av magen efter graviditeten.
Slutord
Förstå att sträcka varumärket terapi är steglöst effektivt. Även den bästa sträcka varumärket grädde kan ha liten effekt på en person och mer av en förbättring i en annan. Dessutom kan vissa behandlingar kopplas till försämring av färg eller struktur av ärr.