mesotherapy pistol injektioner – en snabb icke-kirurgisk celluliter bota

Om du har provat alla de naturliga celluliter rättsmedel, såsom bantning, träning, massage, etc. och har kommit med bubkiss, kanske du vill titta på mesotherapy behandlingar för celluliter avlägsnande. Mesoterapi är en mycket enkel, icke-kirurgisk procedur som kan eliminera celluliter utan att tvinga en person att drabbas av de typiska nackdelarna med en dyr kosmetisk behandling, såsom de som skulle härröra från fettsugning.

I den enklaste mening är mesotherapy en anti celluliter injektion – inget mer, inget mindre. Den mesotherapist kommer att använda hans / hennes mesotherapy pistol för att injicera en särskild celluliter minskning hopkok in fettet direkt under armen, aka celluliter. Denna injektion består av en mängd olika vitaminer, mineraler och mediciner som fungerar för att smälta bort celluliter inom en kort tid. Om mesotherapy injektionen är framgångsrik, kommer celluliter börjar smälta bort så att det ofarligt kan spolas ut genom tarmarna och njurarna.

En viktig sak att notera om injektioner celluliter mesotherapy är att resultaten inte är garanterade, särskilt inte för de första injektionerna. Detta beror på det faktum att olika människor kommer att avvisa och / eller acceptera ett brett spektrum av anti-celluliter injektioner. Det som fungerar för en person fungerar inte för en annan, och vad som inte fungerar för en person kanske fungerar för 100 andra människor. Grund av detta faktum kommer varje mesotherapist bestämma vilken typ av injektion är bäst att använda. Med detta sagt, se till att fråga dem så många frågor som möjligt för att ta reda på vad de faktiskt injicera dig med.

En annan sak att tänka på är att mesotherapy injektioner är mer för skulptera kroppen än de är för hela kroppen makeovers. Detta innebär att om du har en massiv celluliter problem, du är bättre inriktning på de svåraste områdena i kroppen för injektionerna, de områden som skulle vara relativt opåverkad av celluliter diet, motion, etc. Om inte, kanske man hamnar utgifterna tusentals dollar på din mesotherapy behandlingar.