livsmedel som ökar kvinnliga libido – naturliga sätt att öka sexuell lust

Libido hos kvinnor är lika viktig som alla andra fysiska behov och måste väckas till liv. Tyvärr, för kvinnor en viktig faktor spelar en roll i att antända det och det är, avslappning. Komma på humör för sex blir nummer två till matlagning, hus sysslor, packa barnen, kontor drama etc. På lång sikt blir upphetsad kanske inte komma nära ytan alls. Kvinnor i allmänhet, måste vara avslappnad för detta tillstånd att utveckla och vakna upp, om huvudet förlovar någon annanstans, för att ingenting kommer att komma upp på den här linjen.

Det naturliga sättet ser på individen som en helhet när det gäller personlighet, livsstil, kost, känslor och mekanik som påverkar dessa faktorer. Afrodisiaka komma in och hävda sin roll antingen som en vanlig åtgärd eller som ett ytterligare livsmedel komponent i menyn. Ju mer naturlig form av behandling kan ta denna linje och uppnå samma resultat. De livsmedel som har markerats som att ta en särskild roll är: sparris, ost, fikon, avokado, fisk, råa ostron, basilika, bananer, kalkon, lever, ägg, aromterapi eteriska oljor, kaffe, choklad, selleri, vitaminerna A, B , C och E, Ginkgo, brunt ris, Ginseng, arginin, och Don Quai.

I korthet varje näringskälla har en mycket specifik roll, som vid nu ostron är de enda leverantörerna av koncentrerade zink element och det är att föredra när det tas raw. Zink höjer könshormoner och biprodukter en upphöjd hormon nivå sätter alla andra sexuella aktiviteter i rörelse inklusive libido. Avokado som alla andra frukter, har ett högt innehåll av folsyra, kaliumsalter och vitamin B6. Det är folsyra som krävs i libido generation medan kalium är en sköldkörteln medel som gör att den kan fungera normalt och öka libido också. Ät massor av bananer varje dag om möjligt, de är rika på samma element kalium och även vitamin B. Bananer är naturligt söt med massor av naturligt socker som får omvandlas till energi, och med tillräckligt energiförsörjning, är uthållighet ökas och bättre resultat är uppnåtts.

Ta i gröna grönsaker med en bias för arter av sparris, denna växt är en bra leverantör av vitamin E, som är en stor främjare av sexuella hormoner produktion. Detta vitamin är ofta förvisas i leveranskedjan av andra vitaminer som kroppen behöver. Selleri betraktas som smaklöst och osmakligt i vissa kvoter, tydligen så är inte fallet, om något, försöka ge dig ett mellanmål selleri varje dag. Den har ett hormon androsteron som förvandlar kvinnor på ofta. Män, som släpper igenom svett, har visat sig påverka kvinnor att deras sida lätt. Du uppmanas att ta tillräckligt med ägg mer så under frukosten. Ägg levererar vitaminer B5 och B6, som är perfekta rättsmedel för stress. Medan spänningen kämpar libido generation, ett bra intag av ägg motverkar detta och balanserar hormonerna mycket väl avledningsrören oönskade tecken på låg libido.

Förutom livsmedel som är inom räckhåll och prisvärt i de flesta fall, det finns många andra sexuella tonic växt-derivat som kan tas i anspråk för att komma i. Dessa är beprövade och underverk arbete. Dessa är Withania sonmiferum (Ashwagandha), Erythroxylum catuaba, E. vacciniifolium (Catuaba), Coleus forskohlii, Epimedium grandiflorum (Horny Goat Weed), Polygonum multiflorum (Fo-Ti Root), Ginkgo biloba, ginseng, Ginseng Siberian, Cola spetsiga (Kola Nut), Lepidium peruvianum (Maca), Muira puama, Urtica dioica (Nettle), havre, Pygeum, Rhodea rosiola (Rhodiola Root), Yohimbe.