libido medel för kvinnor

I denna mycket sexuellt värld vi lever i, är 43 procent av kvinnorna upplever uppgift sexuell dysfunktion. Problemen varierar från att inte kunna få orgasm att ha någon sexuell lust alls. Och av denna siffra, 35 procent av dem har ingen eller saknar sexuella begär. Detta är allmänt känt att experter som hypoactive sexlust. Kvinnor som lider av denna brist sexuella fantasier eller plötsligt hitta sex ointressant.

Medan de flesta av dessa kvinnor inte kan känna sig missgynnade utan sex, är ett utmärkande drag att brist på libido orsakar lidande. De befarar att det kan leda till att de förlorar sina män. Och tanken på att gå miste om den naturliga och lustfylld del av livet kan sänka dem. Lägg till att den starkt sexuella värld vi lever i. Du ser sex främjas överallt, medierna har leder oss att tro att en enkel handling att öppna en burk läsk inducerar sexuell extas.

Det är också anledningen till libido förstärkare är en blomstrande industri. Flera libido förstärkare har kommit ut på marknaden, från en gadget som suger klitoris för att öka känslan av krämer som påstår att producera pirrig känsla när den appliceras.

Det rekommenderas att gå djupare in i problemet först innan du hittar en lösning. Även libido medel för kvinnor är en dime ett dussin, är det fortfarande bäst att veta orsaken innan spendera dina surt förvärvade pengar.

Om orsaken till brist på sexuell lust är senaste förlossning, kan du söka en läkares råd för olika medicaitons tillgängliga för dig som är vara säkert för både dig och ditt barn. Arbeta med din läkare kan också krävas att byta till en högre östrogen p-piller.

Förlust av vaginal smörjning kan också leda till sexuella ointresse. Vaginal torrhet kan vara smärtsamt under sex gör kvinnor att svänga bort från det stället. Beroende på dess svårighetsgrad, det finns ett antal alternativ för att återställa vaginal fukt och gör penetration mer bekväm. Libido medel för detta problem kan omfatta krämer, stolpiller, mellangärde och örter i flytande eller tablettform.

De mest populära libido medel är de som ökar testosteron och östrogen nivån på kvinnor. Dessa är hormoner som har med sexuell lust. Studier visar att testosteron kan hjälpa kvinnor närmar eller bortom klimakteriet slå på sexuella drifter och känsliga igen könsorganen. Det kan också öka energi, öka välbefinnandet och åsidosätta libido-sänkning effekterna av klimakteriet.

Patchar, piller och geler, med östrogen som en aktiv ingrediens, används också som libido medel. Östrogen är ett hormon som ansvarar för att upprätthålla vaginal smörjning, skärper sexuell känsla och i princip upprätthålla intresset för sex. Det hjälper också till att upprätthålla sunda vaginal vävnad. Östrogenbehandling reglerar blodflödet till underlivet och förbättrar sexuell lust.

En hälsosam sexualdrift är viktigt att upprätthålla ett harmoniskt förhållande. Det bygger också självförtroende och ger en bättre disposition mot livet i allmänhet. Därför är bristen eller minskning av det är en orsak till oro bland kvinnor. Men kvinnor behöver inte oroa sig för det som de flesta fall av sexuell dysfunktion hos detta kön är tillfällig och kan lätt åtgärdas genom libido förstärkare.