lätt själv behandling för urinvägsinfektioner

Om du lider av en UVI, är chansen att du är som de miljontals kvinnor världen över som lider av upprepade attacker. Detta är normalt trots att många kurser av antibiotika eller använder ofta ineffektiva över disk medicin-varken som arbete på lång sikt.

Själv behandling för urinvägsinfektioner kan vara effektivare än de konventionella alternativen. Det är dock viktigt att se till att du använder beprövade metoder. Lämnar en UVI obehandlad kan leda till ytterligare problem, eftersom bakterierna kan eventuellt migrera upp urinledare, vilket orsakar en potentiellt allvarlig njurinfektion.

Förutsatt att du inte uppvisar några symtom på en njurinfektion, vilket kan vara blod i urinen, svår smärta i nedre ryggen och hög feber tillsammans med kräkningar, kan du prova följande tips för att få en viss lättnad.

* Drick 6-8 glas vatten dagligen
* Använd en värmedyna eller varmvattenflaska på magen för att ge mild smärtlindring
* Urinera när du känner behov, även om det är smärtsamt
* Drick ett par glas osötad tranbärsjuice dagligen
* Ta en hög hållfasthet C-vitamin tablett
* Undvik att använda parfymerade produkter och feminina våtservetter runt vagina området, eftersom detta kan orsaka ytterligare irritation

Annan själv behandling för urinvägsinfektioner inkluderar användning dietary medel för att stärka kroppens förmåga att bekämpa infektioner. Du bör äta en kost som är rik på vitaminer och mineraler. Detta innebär att äta massor av färsk frukt och grönsaker-i synnerhet de som är mörkare i färgen. Dessutom har vissa kvinnor funnit att ta ett probiotiska tillskott kan fungera bra som detta bidrar till att öka kroppens nyttiga bakterier, som behövs balansera urinvägarna.