läkning myom naturligt med ett myom kost

Om du har muskelknutor, kommer du förmodligen ha utforskat dina behandlingsalternativ med din läkare och insåg att för de flesta kvinnor, verkar det inte finnas någon tillfredsställande lösning. För kvinnor med lindriga symtom, inga åtgärder är ett alternativ som muskelknutor är sällan farliga. Om däremot, är dina muskelknutor störa ditt dagliga liv och välbefinnande, bör du verkligen vara proaktiv och muskelknutor helande naturligt med en fibroid kost är värda att beakta.

För det första är det viktigt att förstå att det inte finns någon orsak till muskelknutor, vilket är en av anledningarna till konventionell medicin är värdelös när det gäller att behandla grundorsaken. Medicinering kan tillfälligt krympa myom, men är inte en långsiktig lösning och kirurgi kan ta bort enskilda eller grupper av muskelknutor. Men eftersom dessa alternativ gör ingenting för att behandla orsaken, muskelknutor är mycket sannolikt att återvända.

Healing myom är naturligtvis endast möjligt när du behandlar alla möjliga orsakerna samtidigt och en fibroid diet är en aspekt av en holistisk behandling. Eftersom det är omöjligt att isolera de exakta orsakerna i individer, kommer framgångsrik behandling inkluderar dietåtgärder, avgiftning av levern, motion, naturläkemedel, kosttillskott, åtgärder för att minska östrogen, för att nämna några.

De flesta av oss vet redan vad som gör grunden för en god hälsosam kost plan och en fibroid diet är en vidareutveckling på från detta.

En bidragande faktor till fibroid tillväxt är ett överskott av östrogen. Nu även om en del av detta är ärftligt, det finns också andra källor, bland annat från vår kost och från våra fettdepåer. Källor från vår kost kan inkludera icke-ekologiskt kött och från plast och förpackning, som ger oss en oönskad nivå av föreningar östrogen härma som kroppen har svårt att eliminera. Det är därför lämpligt att hålla sig till ekologiska produkter och försöka köpa livsmedel som inte är förpackade i plast. Mjuk, microwaveable plastfolie kan vara en gärningsman som föreningarna kan läcka ut i de livsmedel som är förpackade i dem.

Dricka mycket vatten är viktigt eftersom inte bara vara väl hydrerad att vi känner oss bättre, men våra organ är beroende av att ha en bra tillförsel av vätska för att fungera väl. Det är känt att dehydrerade organ är mer benägna att sjukdom och inte läker lika snabbt.

Äta massor av ekologiska frukter och grönsaker är en viktig faktor för läkning myom naturligt. Om du inte alltid kan få tag på ekologiska produkter, se till att du tvätta och torka den väl innan du äter. Försök att innehålla en blandning av “färger” så ljust och mörkare färgade producerar tenderar att ha en högre koncentration av viktiga näringsämnen. Inkludera massor av vitlök och lök som dessa är väl kända för sina läkande egenskaper.

Européer, bönor, nötter och linser är också mycket fördelaktigt för läkning myom naturligt och du bör göra dessa till grund för många av dina måltider.

Överskott östrogen delvis lagras i våra fettceller så är det klokt att begränsa mängden fett vi äter, speciellt animaliska fetter. Försök att hålla sig till sunda, vegetabiliska oljor för matlagning och om du äter kött, se till att du tar bort allt synligt fett. Håll din konsumtion av högre fetthalt mejeriprodukter, såsom ost, ned till ett minimum. De oljor som finns i fisk som makrill och lax är mycket bra för oss och bör ätas ett par gånger i veckan.

Fiber är också en viktig komponent i en fibroid diet som fiber hjälper till att “torka upp” orenheter i vårt matsmältningssystem och hindrar maten från att stagnera i våra tarmar.

Det finns också livsmedel för att undvika om du försöker att läka muskelknutor och du kommer förmodligen inte att bli förvånad över vad som ingår. Du bör undvika livsmedel som innehåller mycket socker, mättat fett, tillsatser, alkohol, salter och över förädlade livsmedel.

Myom är ett tillstånd som svarar mycket bra på naturläkemedel och de är en perfekt förutsättning för att behandla eftersom de är så sällan livshotande. Det gör fullständig mening att prova en naturlig behandling av myom innan man tar till operation eller någon av de hormonella läkemedel som kan orsaka sina egna biverkningar.

Det är viktigt att förstå att ett myom kost är bara en komponent för läkning myom naturligt och om man vill nå framgång, måste du följa en övergripande strategi som systematiskt eliminerar alla orsaker.