låg kvinnlig libido – orsaker och naturliga örter som ökar libido fast_

Låg kvinnliga libido orsakar elände för miljontals kvinnor, men den goda nyheten är att du kan öka libido naturligt och säkert, med några beprövade örter. Låt oss titta på orsakerna till låg libido och örter för att bota problemet.

För en hälsosam libido du behöver starka blodcirkulation och en viktig orsak till brist på sexuell lust är dåligt blodflöde till bäckenregionen samt i könsorganen. För sexuell tillfredsställelse och lust, får dessa organ fylla qu med blod och du kan öka blodflödet snabbt runt kroppen och att könsorganen, genom att ta den välkända örter ingefära och Ginkgo Biloba. Dessa örter kommer inte bara få blodet flyter kraftigt, agerar de för att hålla blodkärlen och hjärtat friskt på samma gång.

Östrogen är ett hormon som behövs för en stark sexuell lust och många kvinnor producerar inte tillräckligt dock, den välkända örten Dong Quai, ökar nivåerna snabbt och naturligt och öka sexuell lust. Alla kvinnor behöver också testosteron, inte bara för sexlusten, men även för sexuell tillfredsställelse, de örter Ginseng och Shatavri, öka nivåerna snabbt och Shatavri också, fuktar torra vävnader i de kvinnliga könsorganen, för större sexuell tillfredsställelse.

De hormonella förändringar en kvinnas kropp går igenom under livet, kan också orsaka låg libido och exempel – PMS, klimakteriet och förlossning. För att balansera hormonnivåer, kan du ta Dong Quai och Damiana, dessa örter kommer att återställa hormonbalansen i kroppen och bekämpa gemensamma problem såsom oregelbundna blodsocker och värmevallningar.

Stress, ångest och nedstämdhet, kommer alla SAP kroppen energi och lämnar dig oförmögen att tänka på sex. Två örter du kan vidta för att förbättra humör och energinivåer är Ginseng och Ashwagandha – Utdrag “indisk ginseng” som agerar som sinnet och svåra kropp, kommer de att bidra till att öka kroppens energi och även näring åt sinnet och lyfter anden, för att göra dig må bättre så att du ska kunna fokusera på kön.

Ovanstående örter kan alla hittas i de bästa växtbaserade libido piller som ger dig de näringsämnen som behövs, för att öka din sexlust och förbättra din hälsa. Om du tar dem, kan du bota snart låg libido och få ut mer av sex och mer av livet.