kvinnors sexuella lust – ökad lust och tillfredsställelse det naturliga sättet

Kvinnors sexuella lust kan falla för ett antal skäl, men den goda nyheten är att du kan öka libido och sexuell tillfredsställelse naturligtvis, genom att ta lite tid testat örter. Låt oss titta på hur och varför de fungerar …

Vad orsakar sexuell lust att falla?

Orsakerna kan vara psykiskt, fysiskt eller en kombination av de två och nedan har vi listat några av de vanligaste orsakerna till låg libido.

Om en kvinna inte producerar tillräckligt med östrogen eller testosteron, kan sexuell lust faller och samlag blir smärtsamt. En annan orsak till låg libido är trög blodcirkulation, för en stark libido och sexuell tillfredsställelse, måste du ha blod pumpas till könsorganen snabbt på upphetsning. Sinnet måste också ha rätt hormonbalans och vara avslappnad, fri från stress.

Örterna nedan har använts i tusentals år, för att ge kroppen de näringsämnen den behöver, för att bota alla ovanstående problem och du hittar dem alla i de bästa naturliga växtbaserade kön piller för kvinnor.

satavri extrakt

Shatavri ökar produktionen av testosteron i kroppen, stärker och ökar muskeltonus och fuktar torra vävnader könsorgan, njurar, mage och lungor.

Avena sativa

Denna ört hjälper kroppen slappna av och på samma gång, förbättrar känsligheten i slidan.

shunthi (ingefära)

Denna ört har en rad fördelar, det hjälper till att minska åksjuka, illamående, bekämpar matsmältningsbesvär, fungerar som en allmän hjärta tonic och förbättrar blodcirkulationen i kroppen.

ginseng

Denna ört förbättrar blodcirkulationen, ökar energi nivåer och förbättrar humöret.

dong quai

Denna ört förbättrar blodcirkulationen, ger näring åt blodet, förbättrar humöret, ökar energi nivåer och balanserar både blodsocker-och östrogen i kroppen.

schisandra

Schisandra frukt används ofta för att behandla klimakteriebesvär och i termer av sexuell hälsa örten ökar flödet av blod till bäckenregionen.

damiana

För att citera “Handbok om medicinalväxter Damiana sägs

“Gör varje nerv pirra med sexuell känsla, bryning aptiten av lustfyllda begär”.

Damiana slappnar kroppen och minskar stress och ångest och hjälper till att balansera hormonnivåerna och kontrollera värmevallningar.

kumari (aloe)

Aloe underlättar matsmältningen, förbättrar blod-och lymfcirkulationen, och håller njurar, lever och gallblåsa friska.

få dem alla för bättre hälsa

Alla ovanstående örter kan förbättra kvinnors sexuella lust och tillfredsställelse och ge ett uppsving till den totala välbefinnande på samma gång – prova dem och du kanske glad att du gjorde.