kvinnor och återkommande urinvägsinfektioner

Urinvägarna är den del av kroppen som filtrerar och eliminerar de flesta av de flytande avfall från kroppen. Medan alla känslor som uppstår kan vara smärtsamt, de saknar svårighetsgrad och kan behandlas. Det verkar kvinnor är mer utsatta för urinvägsinfektioner än människan, de flesta kvinnor har minst en form av urinvägsinfektion under sin livstid. För dem som lider av upprepade infektioner, är det mycket obehagligt.

Tre eller fler urinvägsinfektioner ökar risken för att utveckla andra. För de kvinnor som drabbats av denna upprepning, det finns flera behandlingsmetoder finns:

* En enda dos av antibiotika bör tas efter sexuell kontakt
* Låga doser av TMP / SMZ eller nitrofurantoin tas för 6 månader visat sig vara verkningsfulla i de flesta fall
* Använd antibiotika i låga doser under ca 2 dagar efter uppenbarelse av symptomen

Det är också ett test bestående av mätstickor som ändrar färg i närvaro av en infektion, som har 90% noggrannhet. De används på den första urinen om den dagen och kan bestämma återkommande infektion.

Andra åtgärder för att förhindra återkommande infektion

* En god hydrering är viktig, och det är användningen av tranbärsjuice eller C-vitamin
* Ignorera inte behovet av att urinera, eller motstå det
* Torka aria från framsidan till baksidan så att inga anus bakterier att komma in i urinröret
* Duschar bör ersätta bad
* Den underlivet bör vara mycket hygienisk före sexuell kontakt
* Vissa kosmetiska produkter kan producera irritationer, så det är bättre att inte använda dem.

För nu, är ett vaccin mot UVI inte tillgänglig, men baserat på den forskning som visar immunoglobines förhindra urinvägsinfektion, forskarna arbetar på en.

Detta vaccin kommer att förhindra UVI återfall och kommer att ha de former av piller, injektioner och vaginal stolpiller.

Urinvägsinfektioner är smärtsamma och obehagliga så att de stör de berörda personerna, men behandlingen är effektiv och de är nästan aldrig allvarligt.